Jump to content
GT 51

Endurance Trophy 2011

Recommended Posts

Уважаеми колеги,

На 27 ноември 2011г., "Дрифт Клуб България" ще организира първото си мероприятие за издръжливост на техника и пилоти, а мястото е добре познатата писта "Дракон". Идеята се ражда още през месец януари, след като няколко от членовете на клуба взимат участие в подобно събитие на гръцката писта "Серес". Мероприятието е доста различно от останалите автомобилни дисциплини. В този формат обикновено печели не най-бързият, а най-умереният, тъй като е важно пилотите да съхранят автомобила, гумите и горивото си до карираният флаг. На 27 ноември в "Endurance Trophy", финалът ще бъде даден след изтичането на 3 часа. 3 часа в които всеки отбор трябва да прецени възможно най-добре своите възможности, да определи точният момент за смяна на своите пилоти, темпото с което те ще трябва да се движат по пистата, за да не претоварват автомобила и гумите си и в същото време да не са прекалено бавни.

Очаква ни едно вълнуващо мероприятие с много тактика и навъртяни обиколки.

Ще се видим на пистата.... Публикувано изображение

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да побутнем малко темата нагоре, че така е изпаднала в дън земя и не се вижда. Хайде колеги, да си признае който мисли да ходи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля да посетя мроприятието , но ще гледам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ние може да сме там. ;) Има ли хондовски отбор за там? Някой от форума ще участва ли? :P

Редактирано от Vasilen_Civic_SOHC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше една Монтанска Хонда участник, представи се на добро ниво :) А в публиката нямаше много Хонди, видях само една синя Сивик с Пловдивска регистрация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно па монтанската напрау резил....и само не разбрах, защо колегата Иван Шопов не кара а само я запали и няма и 1 мин. и ае на платформата и чао :blink:, и си викам тамън да видя тоа зверче... ама те.. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Колега,надявам се че Иван Шопов ще види въпроса ти и ще му се занимава да ти обясни,но грозно звучи това дето си го написал за монтанската кола.Да седиш и да чоплиш семки е лесно,но поне уважавайте куража и желанието на някой да участва.Ако смятате че сте по-добре подготвени направо се записвайте.Надявам се да съм те разбрал погрешно или по-точно да си се изразил просто неправилно,защото наистина е грозно да четеш такива квалификации от хора дето само са гледали отстрани.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше една Монтанска Хонда участник, представи се на добро ниво :) А в публиката нямаше много Хонди, видях само една синя Сивик с Пловдивска регистрация.

И пазарджишката англичанка.:P Мен мероприятието ми хареса. Чак ми се иска и аз да участвам. :D Синята хонда е на Симо от Плд. На кой беше червения рекс 2 ген. Мн ми хареса:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бях с него, мой е. Бях спрял точно зад синия Сивик :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги,Това са официалните времена и официалното класиране на "Ендурънс Трофи " 2011 г.:)http://www.dcb.bg/read.php?id=118За хондата на Иван Шопов мога да кажа , че той дойде с нея , просто да покара , да тества Хондата,имах удоволствието да се повозя няколко обиколки и останах много доволен.Надявам се следващият сезон да ни радва с нея по трасетата . Поздрави :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иван Шопов не кара а само я запали и няма и 1 мин. и ае на платформата и чао :blink:, и си викам тамън да видя тоа зверче... ама те.. ;)

Бях закарал Хондичката за да видя как ще се държи на пистата. В събота имах възможността да я тествам, но в неделя по време на самото мероприятие естествено,че нямаше подобни опции.Следващия път заповядай по-раничко и не просто ще я видиш, но току виж като Влади (GT51) се повозиш.Много приятно състезание се получи- и като организация, и като атмосфера. Столичния отбор с дългото, труднопроизносимо, но научно издържано име вече точи лиги за следващото издание.:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...