Jump to content
Guest CEnapaTuCT

Избор на Honda(естествено)

Recommended Posts

Guest CEnapaTuCT

Привет,момчета!Току що се регистрирах и веднага се мятам на въпросите: Интересува ме всякаква информация относно Civic(5 генерация,доколкото разбрах) и Prelude,произвеждани в периода '92-'99(не знам точните години-примерно за тоя период :( )Какви са им слабите/силните места,подръжката,разхода на гориво-респективно според двигателя и мощността...за какви пари може да се намери приличен екземпляр....ей такива работи!Сигурно е имало стотици такива теми преди тази,но се надявам,че все пак ще се намерят ентусиасти,които да ми отговорят!Благодаря на всички тях!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest askolisi

Привет,момчета!Току що се регистрирах и веднага се мятам на въпросите:

Интересува ме всякаква информация относно Civic(5 генерация,доколкото разбрах) и Prelude,произвеждани в периода '92-'99(не знам точните години-примерно за тоя период :( )Какви са им слабите/силните места,подръжката,разхода на гориво-респективно според двигателя и мощността...за какви пари може да се намери приличен екземпляр....ей такива работи!Сигурно е имало стотици такива теми преди тази,но се надявам,че все пак ще се намерят ентусиасти,които да ми отговорят!Благодаря на всички тях!

<{POST_SNAPBACK}>

:( сепаратисте аэ сам веднага эад теб маи щте почетем двамата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Пичове, има поне по 2 такива въпроса на седмица... на всички им е стигнало ейййййййй до тука от тях... помощта си е помощ, но всичко си има граници.По-добре прочетете всичко от търсачката и след това задайте нещо конкретно.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

заглавието е добре, но въпроса в темата е кофти зададен - има 1000 теми за технически проблеми на сивик, доста по-малко за прелюд, но всичко е описаносега на въпроса прелюд или сивик ... не мисля, че има някой, който наистина си задава този въпрос - прелюда е двойно по-скъп от сивика, а никой не се чуди на пазара за такава голяма разлика.още повече прелюда е почти двойно по-тежък от сивика, и за да върви колкото сивика, трябва да е двойно по-мощен - това го прави още по-скъп, повече гори, става акцизен и т.н.но пък прелюда е лимузина в сравнение със сивика!между другото, не е по-широк вътре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CEnapaTuCT

еййй да бе!Сега видях,че има търсачка.Снощи беше много късно и не съм я забелязал!Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

между другото, не е по-широк вътре!

<{POST_SNAPBACK}>

мммм да бе аз като се ка4а от мойта в някой сивик и ми е малко терсене и тясни4ко!незнам дали седалките са по близо една до друга но е по тясно за пасажерите м/у тях! но ми се струва 4е е видимо по тясен сивика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аз пък в Прелюда се чувствам като в бункер.... :unsure: Сивика ми дава по добро чувство за пространство ! А може всичко да е до навик ! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ахаххаха бункер как го каза само:unsure: незнам но в прелуда има нещо от сорта но баш пук бункер просто отвсякаде залепваш и потаваш и е като един малко по голям кокпит вс те описва и може би затова ти етака странно и те задушава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

ахаххаха бункер как го каза само:) незнам но в прелуда има нещо от сорта но баш пук бункер просто отвсякаде залепваш и потаваш и е като един малко по голям кокпит вс те описва и може би затова ти етака странно и те задушава

<{POST_SNAPBACK}>

що спорите за глупости как ще сравнявате civic c prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...