Guest MIYAMOTO #1 Публикувано 22 Юли, 2006 Честит рожден ден на Таткото на форума Жив и здрав да си ни Майна и още дълги години да си част от този клуб.Всичко най,най ти пожелавам аз и празнувай така че чак тук във Варна да се чуе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #2 Отговорено 22 Юли, 2006 Аааааааааааааааааа,неееееееееееееее,Дидо!Изпревари ме!Тъкмо се връщам оттам(Жребчево) и макар за няколко часа само се посмяхме здраво с малцината дето довтасаха.Добре че отидох въпреки всички проблеми,поне за малко ги забравих.Майна,жив и здрав да си пич(намазах два бонбона)и виж там ходатайствай за мен да не ме изхвърлите от клуба бе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #3 Отговорено 23 Юли, 2006 жив и здрав много успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #4 Отговорено 23 Юли, 2006 жив и здрав и като дойдеш на срещата в Пз да почерпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 23 Юли, 2006 е батка честито и всичко най-най жив здрав и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #6 Отговорено 23 Юли, 2006 ОЛЕЕЕЕ голям купон ще се вихри у Филибето Честито ти и с най-сърдечни пожелания за радости и щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #7 Отговорено 23 Юли, 2006 честито и от мен, всичко най-най :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #8 Отговорено 23 Юли, 2006 Да си жив и здрав бацеМного здраве и щастие,и да не се напоркаш много довечера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #9 Отговорено 23 Юли, 2006 ОЛЕЕЕЕ голям купон ще се вихри у Филибето Честито ти и с най-сърдечни пожелания за радости и щастие <{POST_SNAPBACK}> не у Филибето.на жребчево снощи му връчихме официялно пенсионерската книжка.и я поляхме подобаващо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #10 Отговорено 23 Юли, 2006 ОЛЕЕЕЕ голям купон ще се вихри у Филибето Честито ти и с най-сърдечни пожелания за радости и щастие <{POST_SNAPBACK}> не у Филибето.на жребчево снощи му връчихме официялно пенсионерската книжка.и я поляхме подобаващо <{POST_SNAPBACK}> Ех,как ме е яд ,че съм опуснал купона То е било нещо ....огън бийй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #11 Отговорено 23 Юли, 2006 на жребчево снощи му връчихме официялно пенсионерската книжка.и я поляхме подобаващо .....Ето и доказателства за последното..... ....ядохме ,пихме и се веселихме....и така до зори !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vinny #12 Отговорено 23 Юли, 2006 честито и от мен, жив и здрав и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #13 Отговорено 23 Юли, 2006 Честито,жив и здрав и много нови ХОНДИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #14 Отговорено 23 Юли, 2006 еее разбихте ме приятели :( Благодаря на всички за пожеланията, поздравявам и другите рожденници и да знаете - не съм се пенсионирал ощеВерно, от няколко месеца нося резервната гума на хондака около кръста, но това е поради 2 причини - едната да не пречи на музиката в багажника, а другата че от 6м отказах цигарите, но обещавам това най-скоро да се поправи :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #15 Отговорено 23 Юли, 2006 честит рожден ден и от мен жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #16 Отговорено 23 Юли, 2006 честито и от мен - вече от собствен опит знам ,че си стабилягавсичко най - хубаво , удовлетворение от живота и финансова независимост/това е мноо важно за да живее човек с достойнство/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #17 Отговорено 23 Юли, 2006 Ч.Р.Д Да си жив и здрав много здраве, щастие и сбъднати мечти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #18 Отговорено 23 Юли, 2006 И аз да ти 4еститя празника , здраве и късмет ти желая ...другото се купува ...100% е имало парти при 4о4ко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #19 Отговорено 23 Юли, 2006 четито и от мен много здраве и късмет и какво още си поискаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #20 Отговорено 23 Юли, 2006 Eee майна ЧРД баце много жив много здрав и все така много фен (не само на хонда) И да вървят джантите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #21 Отговорено 24 Юли, 2006 честито, Майна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #22 Отговорено 25 Юли, 2006 Я! Кой бил повода Майна честито! Ееееейй одъртяхме всички, но няй-вече ти както се казва Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #23 Отговорено 25 Юли, 2006 Е, ще трябва да подпра честитката си на две патерици, задето си размътих мозъка по дупките на яз. Доспат, наместо да препусна към Жребчево да ти я предам наживо Да си жив и здрав, Тони, много щастие и късмет както на теб, така и на всички близки хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове