Guest sand0 #1 Публикувано 22 Юли, 2006 (Редактирано) Вчера го видях в лозенец. Някой знае ли на кой е? Съклубар ли е? Ей така изглежда и е същия цвят. Редактирано 22 Юли, 2006 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #2 Отговорено 23 Юли, 2006 Е никой ли не го е виждал??ХИБРИД лепенката е махната но пък от страни има лепенки ИМА (Инстант Мотор Асист). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zarrick #3 Отговорено 5 Септември, 2006 пич,тва е сивика за американския пазар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 5 Септември, 2006 такъв същият се мотае из ямбол с ямболска регистрация но не вярвам да е хибриден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 6 Септември, 2006 пич,тва е сивика за американския пазар.По какво го позна че е за Американския ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #6 Отговорено 23 Ноември, 2007 (Редактирано) Най- вероятно съм бил аз По непотвърдени данни има още 2 абсолютно същите като моята, но аз лично не съм ги виждал.Опс.. сега видях че пише за махната емблема, а моята си е там на място Редактирано 23 Ноември, 2007 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #7 Отговорено 23 Ноември, 2007 Ами айде честито, дето се вика. Я пораздухай как е чувството в Хибрид-а? Поведение, ускорение, разход и т.н. Пак ли на ниски скорости си само на ток? Иначе е красавица ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #8 Отговорено 24 Ноември, 2007 офиса ми е в лозенец...там не разбират от коли! карат само сивици 7 генерация хибриди или ненам кви ма баааа мааааму акордите пак са пренебрегнати тууууууук там види некой акорд аре да дигнем малко класа!ей мисдех у сека тема да напиша по глупост ама вече ми са спи аз така или иначе копува прдава ги пропускам /шот не съм спамер/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6 #9 Отговорено 24 Ноември, 2007 Е сега това са си съвсем различни класове коли. Сивик и Акорд има доста разлика първо в цените, разходите и габаритите. Може би хората карат толкова Сивик, защото е сполучлив пък и не толкова скъп като Акорда заема и сравнително по-малко място. Всичко е до предпочитания, но и Акордите си ги има сега, не е сувсем па да ги няма даже аз повече Акорд виждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #10 Отговорено 24 Ноември, 2007 А какво общо има твойто мнение с темата ????????! Или ти да си кажеш пък..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #11 Отговорено 25 Ноември, 2007 (Редактирано) има общо с последния пост.П.П. абе ти май само ме следиш да ме критикуваш Редактирано 25 Ноември, 2007 от Civic1.6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dangler 1 #12 Отговорено 26 Ноември, 2007 има общо с последния пост.П.П. абе ти май само ме следиш да ме критикуваш Да рейсъра е психопат като си набележи някой не го оставя да диша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maks 0 #13 Отговорено 26 Ноември, 2007 Като говорим за хибриди нека поговорим и за чисти тролеи..колите изцяло задвижвани от ел. двигатели...вижте какво правят американците(http://www.teslamotors.com/), или прочетете нещо за модела от 90-те години EV1(http://ev1-club.power.net/) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=Гиби=- 2 #14 Отговорено 27 Ноември, 2007 Тва е много хубаво ама Хондата с водорода май е по-добра. Пък и нали нещо за проблем с енергийните ресурси говорят ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове