Guest jungle #1 Публикувано 8 Юни, 2004 ЕЦУто само горивната уредба ли командва? Има ли не6то об6то със запалителната да мести ъгъл или не6то такова. Има ли каквато и да е вразка със запалителната? Аз мисля че няма . Има ли някой ел. схема на хонда. Main relay само помпата и ЕЦУто ли командва? Моля за адекватни отговори не за предполозения. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #2 Отговорено 9 Юни, 2004 ЕЦУто само горивната уредба ли командва? Има ли не6то об6то със запалителната да мести ъгъл или не6то такова. Има ли каквато и да е вразка със запалителната? Аз мисля че няма . Има ли някой ел. схема на хонда. Main relay само помпата и ЕЦУто ли командва? Моля за адекватни отговори не за предполозения. Благодаря предварително. Кое ЕКУ по-точно ?В повечето случаи командва и ъгъла за изпреварване на запалването.Ел.схема за кой модел Хонда ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jungle #3 Отговорено 9 Юни, 2004 5 gen Honda Civic 1.5 16v 4d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #4 Отговорено 9 Юни, 2004 5 gen Honda Civic 1.5 16v 4d PGMFI.ORGБи трябвало да го има и в темата в ОБЩИ ---> Връзки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 11 Юни, 2004 5 gen Honda Civic 1.5 16v 4d PGMFI.ORGБи трябвало да го има и в темата в ОБЩИ ---> ВръзкиJAMIE !!браво бе, нямяше ли си друга работа, та да ми го даваш тоя линк лошо, лошопрограмист + ECU_инфо = 10x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове