Guest mihho #1 Публикувано 22 Юли, 2006 Еми пожелавам някога всеки един от нас да постигне такова нещо...да кара такъв дзверин...напрао немам думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #2 Отговорено 22 Юли, 2006 Гледах го преди няколко дена тва видео ... сивичето е много харашо с тоя интеркулер прилича малко на дарт вейдър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #3 Отговорено 23 Юли, 2006 Искам да си го сейф-вам това клипче ... леле мале, много ярно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest no1else #4 Отговорено 23 Юли, 2006 а някой сеща ли се коя и от къде е мелодията която върви в края на клипа....когато дават оборотомерите на зверчето ? много ми е позната но не се сещам от къде е А иначе колицата си е сбъдната мечта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #5 Отговорено 23 Юли, 2006 (Редактирано) B18C1 1797 170 DOHC, VTEC Civic, Integra 94/00!Как са напомпали 480 кончета не ми е ясно....Може ли някой да ми обясни или е би-турбо....170к.с. +40%=238к.с !Другите откъде са....... Редактирано 23 Юли, 2006 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #6 Отговорено 23 Юли, 2006 (Редактирано) B18C1 1797 170 DOHC, VTEC Civic, Integra 94/00!Как са напомпали 480 кончета не ми е ясно....Може ли някой да ми обясни или е би-турбо....170к.с. +40%=238к.с !Другите откъде са....... <{POST_SNAPBACK}> Пича е завзел някоя конюшня нещо сигурно .... Интересен въпрос надули са турбината на 2 бара примерно бали го .... тия хонди и те не знаят откъде им идват конете ... от душата ! Редактирано 23 Юли, 2006 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 23 Юли, 2006 мисля че има доста неща да се правят по колата който да вдигнат мощност освен турбото...такаче мисля че са реални...а и като видях как са върти стрелката на оборотомера...малииииии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #8 Отговорено 24 Юли, 2006 B18C1 1797 170 DOHC, VTEC Civic, Integra 94/00!Как са напомпали 480 кончета не ми е ясно....Може ли някой да ми обясни или е би-турбо....170к.с. +40%=238к.с !Другите откъде са....... <{POST_SNAPBACK}> Не е трудно да се изкарат толкова коне от B18C. В Щатите има адски много Сивици с имплантирани B18-ки, които са над 400 коня. Само с турбина, нитро, интеркулер и смяна на изпускателната система стават чудеса (над 300 к.с.) Ето ти един линк, в който са описани подробно подобренията на Сивик със същия двигател, който е 457 whp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #9 Отговорено 24 Юли, 2006 http://www.hondatuningmagazine.com/feature...civic_dx_hatch/ Ей такава 5г пожелавам на всеки. Тук може да прочетете, какво има по колата и колко е струвало... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове