Jump to content
Guest Arminius

HONDA сивик 6 генерация?

Recommended Posts

Guest Arminius

HONDA сивик 6 генерация 1.4IS 90коня?бихте ли си купили такава за 8000 лв с платено мито и ДДС при положение че няма никакви забележки и двигателя бачка безпроблемно ..няма удари,маскировки и разни други измами..черна+клима,ел.стъкла,огледала и т.н. даже и подлакътник си има :P ??? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko

Ако ги имах парите не бих се и замислил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Хехе колко си сигурен, че няма измами :P Така или иначе са си здрави Хондите :lol: Ако ти харесва скачай вътре :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Колкото и странно да звучи не ме кефи толкова Шестицата инериора е е малко по гот от на Петицата обаче кат'се загледаш в ОГРОМНИТЕ и фарове ентусиазмът ти секва дори наскоро видях една червена с ангелски очи и стопове и ви казвам въобще не ми се разтупка сърчицето, според мен за да се компенсират огромните й фарове трябва да се сложат някви яки джанти и задължително не по-малки от 15 цола, пък вървенето й е по слабо от D15B2 (заради по тежичкото купе)

П.С. Ако аз държах твоите 8 бона бих ги похарчил за Петица заредена с 125 коня и леко тунингована

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pepe

при положение че няма никакви забележки и двигателя бачка безпроблемно

Скачай без повече да мислиш :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

HONDA сивик 6 генерация 1.4IS 90

коня?бихте ли си купили такава за 8000 лв с платено мито и ДДС при положение че няма никакви забележки и двигателя бачка безпроблемно ..няма удари,маскировки и разни други измами..черна+клима,ел.стъкла,огледала и т.н. даже и подлакътник си има :) ??? :(

<{POST_SNAPBACK}>

да не би да е твоя колата и да се чудиш на какви пари да я пуснеш :D

поне така ми звучи на мен :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

И аз бих...Заради подлакътника сигурно :( Или заради климатика, знам ли...? На който, каквото му липсва :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Колкото и странно да звучи не ме кефи толкова Шестицата инериора е е малко по гот от на Петицата обаче кат'се загледаш в ОГРОМНИТЕ и фарове ентусиазмът ти секва дори наскоро видях една червена с ангелски очи и стопове и ви казвам въобще не ми се разтупка сърчицето, според мен за да се компенсират огромните й фарове трябва да се сложат някви яки джанти и задължително не по-малки от 15 цола, пък вървенето й е по слабо от D15B2 (заради по тежичкото купе)

П.С. Ако аз държах твоите 8 бона бих ги похарчил за Петица заредена с 125 коня и леко тунингована

<{POST_SNAPBACK}>

:( Perfect!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ако наистина си сигурен в перфектността й няма кво да му мислиш :(Взимай докато има , че такива попадения са рядкост !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

аз НЕ бих дал тези пари за този мотор ,ако ще и да е с четири подлакътника и с вити стълби

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

аз НЕ бих дал тези пари за този мотор ,ако ще и да е с четири подлакътника и с вити стълби

<{POST_SNAPBACK}>

:( и аз не бих ги дал...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

толкова пари за тази кошница по-добре един 5-та генерация vtec-125кс и ще ти останат 2-3000хил.лева за друга кола или др.глезотиики

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

познавам човек дето си взе кола с абсолютно същото описание но за доста по малко пари :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ.................няма да си я продам за толкова МАЛКО пари!!!:( .................................че и за повече също!!!!!!! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Честно да ти кажа, допреди година и аз бих бил изцяло за 5г и нищо друго, обаче видях колата на Драгича и се сещаш... :(. Евала! Много варианти има и за тунинг и е по-нова, абе яка е даже и да е 90 коня... Аз бих я взел. И малко съжалявам, че не изчаках, ама има време. Тази година Хонда, догодина две :( ...

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zag

ми аз за съвсем малко повече пари си взех D16Y2, горе долу с 35 коня отгоре :-)и нямам оплаквания, освен че вече и до WC ходя с нея, а така задника ми ще порасне :) после давай пари и за фитнес и то скъпо излиза това :(:D:(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

За коя година става дума, щото и на мен ми се струва ... малко в повече цената?! :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion
Отговорено (Редактирано)

Ако колата е както колегата опивсва-цената е ок.И брат:По новото си е по ново.Шестицата има мнооооого продимстава пред 5цата.Най-малкото е двойно подцинкована и доста по издръжлива на ръждица.Ама да не говоря повече че колегите ще ми се обидят :unsure:

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

За коя година става дума, щото и на мен ми се струва ... малко в повече цената?!  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

1997 година е колата.. и пак повтарям цената е с ДДС и Мито а само това е 2700-2800 лв някъде.. не е на инвалид.. което е в + за мен..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

многооооооооо амаааааааааааааааааааааааа мноооооооооооооооооооооооогггггггггггооо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Еми дайте на човека евтина оферта, като са и много :unsure: ! То 5г инвалидна за по-малко от 3000, вече е трудно да се намери, та какво остава за 6г и то в такова състояние(описаното).

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

Пичове,взех я:)) и хич не са и много парите,идете и се поразходете малко ---> за тия които твърдят,че сумата е доста-просто погледайте как вървят без мито,слагате 2800 лв и получавате цената :D) както и да е-кефя и се много.. 4ерна и готина:D само дето е малко ниска но в сервиза казаха 4е ока4ването и било такова:D)) пишете ме и мен към феновете..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

...както и да е-кефя и се много.. 4ерна и готина:) само дето е малко ниска но в сервиза казаха 4е ока4ването и било такова:D)) пишете ме и мен към феновете.. Евала, честито, голям да порастеш(тва беше друго :D ) и пак честито , със здраве да си я караш, "милиярди" километри, това от мен! И някой път да дадеш едно кръгче, че не съм пробвал японска 6г :D . И снимки да качиш в, ще видиш къде.

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

трябва само снимки да кача тия дни.. :D и мерси за пожеланието! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Браво баце правилно си постъпил според мен !Честита да ти е и да покажеш снимки :)Тва че е ниска е готино :D ... тя ако не беше се губи част от хонда усещането :D 97 обаче щом е значи май е преди фейслифта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

ако ще и20 000хил да си дал щом те кефи честито иот мен със эдраве да я караш и безаварийно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Айде честито и безаварийно каране! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

Браво баце правилно си постъпил според мен !

Честита да ти е и да покажеш снимки :D

Тва че е ниска е готино :) ... тя ако не беше се губи част от хонда усещането  :D

97 обаче щом е значи май е преди фейслифта :D

<{POST_SNAPBACK}>

мерси още веднъж за пожеланията пичове :D и наистина е бая нисичка,като седна имам чувстовто че съм на земята и е видимо това отсрани... е, нищо ,така малко по се отваря и самото усещане е невероятно..,а ако и прасна едни яки джанти савсем шокар ще стане ;)

само аварии да няма,това е най-важното!

а да ви питам в какво се изразява тоя facelift... ясно ми е че явно за някаква промяна се касае,но каква точно,бихте ли ми разяснили?: ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

4,5,6,7 - няма значение. Важното е, че си я харесваш и ще си я караш с голям КЕФ, което ти пожелавам от сърце и както казаха всички: Много безаварийни километри!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

честито! безаварийно да си я караши ако наистина състоянието и е такова, няма да съжаляваш, че си дал някой друг лев в повече - ще ги спестиш после от сервизи и нервидобре дошъл в клуба ... седни покарай CRX за 1 ден и после 6тата генерация ще ти се струва като баничарка висока!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

честито! безаварийно да си я караш

и ако наистина състоянието и е такова, няма да съжаляваш, че си дал някой друг лев в повече - ще ги спестиш после от сервизи и нерви

добре дошъл в клуба ... седни покарай CRX за 1 ден и после 6тата генерация ще ти се струва като баничарка висока!

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Arminius

Само едно ще ви кажа - КЕФИ ме тоя форум! :thumbs1: и сякаш както четох в някои постове има нещо специално в тия хонди:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами айде честито. Каквото било-такова, скъпа-евтина твоя си е - от сега нататък само да си те радва! И добре дошъл в клуба! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Честито и от мен!!!И много безавариини :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Честито и добре дошъл в БРАТСТВОТО (;

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Красавица е :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

честито и безавариййно каране и от менWELCOME

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Не съжалявай за парите. Пари се печелят, ноооо - кефа цена няма (някой вече го каза някъде). Тепърва ще се убедиш в това какво съкровище караш. Като пожелание - без проблеми по пътищата. Успехи! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...