vander 1 #1 Публикувано 21 Октомври, 2011 Здравейте колегиСлед основен ремонт на колата Д14 вече колата няма парно.Духа само студеноКолата си загрява нормално но маркучите който влизат и излизат в купето са студени до средатаИзвадих единят които отива до кранчето към куето и другия които излиза от купето пуснах вода с маркучКранчето работи(затваря и отваря) но парно нямаНякои има ли идея за какво може да става въпрос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 21 Октомври, 2011 Да не би да не си обезвъздушил системата добре? Като напълни радиатора и запали беше ли сложил парното на топло? Също виж дали жилото за парното ти е закачено долу за клапата под жабката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vander 1 #3 Отговорено 21 Октомври, 2011 Да всичко е зкачено обезвъздушх системата със включено парно и не и неНо не влиза топлата вода към купето дали не са сменили някой моркуч малумницитеПод термостата има маркуч който отива към крана който пуска топлото към купетоДали тоя маркуч е входящия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #4 Отговорено 21 Октомври, 2011 Ходи където са си оставили ръцете, да си оправят грешките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #5 Отговорено 21 Октомври, 2011 свери с някои познат със същият мотор кои маркуч къде отива,като сложи маркуча на единият краи на радиаторчето на парното от другият краи струята нормална ли беше , че налягането на чешмата е по голямо от това на водната система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vander 1 #6 Отговорено 25 Октомври, 2011 Благодаря за всички мнения Проблемът е решен.Нещасниците мрасни просто не знаят какво са направили След телефонен разговор с тез боклуци разбрах,че незнаят кои и какво точно е зглобил по колата ми На въпроса "защо нямам парно" ми били казали,че ми е запушено радиаторчето в купето (аз не си спомням) и как ще си зема колата като не е направена 2-ри вапрос каде е (новият термостат) който съм платил ми отговориха,че няма нов а стария е изваден и оставен някъде в колата,че КОЛАТА ЗАГРЯВА с него Е тука полудях споменах всичките им роднини по ред Най-накрая след 2 дена мотаене около колата ми направи впечатление,че 1 маркуч (като подкова) влиза под термостата и излиза от там и по пътя на логиката няма как да стане циркулация След като го извадих и обърнах (за да си дойдат свивките) този маркуч,размених му мястото с този на входящия за парното и всичко се оправи 2 сек. по късно парното си заработи и колата не загрявя вече Този сервиз се намира на бул.Симеоновско шосе след посолствата в дясно НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ОПАСНО Е 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #7 Отговорено 25 Октомври, 2011 браво колега,добре е,че споделяш след решаването на проблема.нека и другите да знаят за кой сервиз става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko12 10 #8 Отговорено 25 Октомври, 2011 Само се замисли какъв основен ремонт са ти направили....умолявам те карай леко първите 5000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове