Jump to content
vander

няма парно

Recommended Posts

Здравейте колегиСлед основен ремонт на колата Д14 вече колата няма парно.Духа само студеноКолата си загрява нормално но маркучите който влизат и излизат в купето са студени до средатаИзвадих единят които отива до кранчето към куето и другия които излиза от купето пуснах вода с маркучКранчето работи(затваря и отваря) но парно нямаНякои има ли идея за какво може да става въпрос

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да не си обезвъздушил системата добре? Като напълни радиатора и запали беше ли сложил парното на топло? Също виж дали жилото за парното ти е закачено долу за клапата под жабката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да всичко е зкачено обезвъздушх системата със включено парно и не и неНо не влиза топлата вода към купето дали не са сменили някой моркуч малумницитеПод термостата има маркуч който отива към крана който пуска топлото към купетоДали тоя маркуч е входящия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи където са си оставили ръцете, да си оправят грешките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

свери с някои познат със същият мотор кои маркуч къде отива,като сложи маркуча на единият краи на радиаторчето на парното от другият краи струята нормална ли беше , че налягането на чешмата е по голямо от това на водната система.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за всички мнения

Проблемът е решен.Нещасниците мрасни просто не знаят какво са направили

След телефонен разговор с тез боклуци разбрах,че незнаят кои и какво точно е зглобил по колата ми

На въпроса "защо нямам парно" ми били казали,че ми е запушено радиаторчето в купето (аз не си спомням)

и как ще си зема колата като не е направена

2-ри вапрос каде е (новият термостат) който съм платил ми отговориха,че няма нов а стария е изваден и оставен някъде в колата,че КОЛАТА ЗАГРЯВА с него

Е тука полудях споменах всичките им роднини по ред

Най-накрая след 2 дена мотаене около колата ми направи впечатление,че 1 маркуч (като подкова) влиза под термостата и излиза от там

и по пътя на логиката няма как да стане циркулация

След като го извадих и обърнах (за да си дойдат свивките) този маркуч,размених му мястото с този на входящия за парното и всичко се оправи

2 сек. по късно парното си заработи и колата не загрявя вече

Този сервиз се намира на бул.Симеоновско шосе след посолствата в дясно НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ОПАСНО Е

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво колега,добре е,че споделяш след решаването на проблема.нека и другите да знаят за кой сервиз става въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само се замисли какъв основен ремонт са ти направили....умолявам те карай леко първите 5000 км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...