Guest DjSprite #1 Публикувано 20 Юли, 2006 Та драги съклубари реших да продам сивата стрела казвам стрела защото я знаете колко е неудържима ...но всяко зло за добро ..хехехех ....а другата седмица може и Accord-a да дам ...ще видим ...решил съм да обновя автопарка ...малко ми е кофти да се разделя та за това си изливам мъката тук ... ае със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 20 Юли, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 21 Юли, 2006 <{POST_SNAPBACK}> Споко Бенджи,ще му удавя мъката като му намеря един убав голф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #4 Отговорено 21 Юли, 2006 Абе DJ-я щом продава ще купува !Току виж нов Акорд + Del Sol напазарил ... Ноо то ще се чуе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #5 Отговорено 21 Юли, 2006 <{POST_SNAPBACK}> Споко Бенджи,ще му удавя мъката като му намеря един убав голф <{POST_SNAPBACK}> ама ти и голф ли играеш ? ама кво направо ще изостава отбора ли???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #6 Отговорено 21 Юли, 2006 Абе DJ-я щом продава ще купува ! Току виж нов Акорд + Del Sol напазарил ... Ноо то ще се чуе <{POST_SNAPBACK}> да, като тебе - от рекса скочи в БМВ ......ВАРНЕНЦИ,КВО ДА ГИ ПРАИШ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 21 Юли, 2006 ех не трябваше да те бия на Калояново, не знаех, че така ще се отчаяш хем ти казах да не много, мен само един CRX ме е билама вярно си за поне докато не покажеш за какво си го заменил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #8 Отговорено 21 Юли, 2006 Не разбрах продаде го или го продаваш още?Ако не си го дал някаква цена? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #9 Отговорено 21 Юли, 2006 Аз пък съм фен на Акорда....ама нямам толкоз "стинки" да го зема.. Надявам се оставаш в клуба...DJ.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #10 Отговорено 21 Юли, 2006 Споко , ще се 4уе скоро . ...ще купува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #11 Отговорено 22 Юли, 2006 aз като видях купувача малко ми е жал за колата, особенно като му видях предишната ама... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #12 Отговорено 22 Юли, 2006 aз като видях купувача малко ми е жал за колата, особенно като му видях предишната ама... <{POST_SNAPBACK}> Че кво и е на предишната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #13 Отговорено 23 Юли, 2006 (Редактирано) aз като видях купувача малко ми е жал за колата, особенно като му видях предишната ама... <{POST_SNAPBACK}> За тази ли става на въпрос ? Който я е виждал да каже Редактирано 23 Юли, 2006 от Policman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #14 Отговорено 23 Юли, 2006 aз като видях купувача малко ми е жал за колата, особенно като му видях предишната ама... <{POST_SNAPBACK}> Че кво и е на предишната <{POST_SNAPBACK}> дясната врата все едно че аз я бях боядисвал, вътре едни седалки едни бродерии, то си е въпрос на вкус де ама...става дума за червения сивик вти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове