Jump to content
Guest zag

Покупка на GSM

Recommended Posts

Guest zag

Привет колеги,счупи ми се старото добро телефонче и сега ми трябва нов. В темата "Кой с какво се занимава" видях, че много от нас имат бизнес свързан с продажба/ремонт на GSM-и и реших да питам.Много се двуомя между споменатите телефони. Целта ми е да го ползвам и за слушане на музика и въпросът ми е хората с опит да кажат има ли голяма разлика между звученето на двата или всичко е лъжа и измама (става дума за радио и мп3)Иначе те са съвсем еднакви като параметри (имам предвид реално използваемите им функции!) като изключим по добрата камера и дисплай на SE-то. Дано да не предизвикам война между привържениците на марките, само искам да споделите с мен малко впечатления :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

SE e 50лв по-скъп, което е оправдано от гледна точка на по-добрата камера (с автофокус:D) и дисплей, както правилно си посочил.Ако използваш слушалките (което за радиото е задължително), докато слушаш музика-осезаема разлика няма да усетиш. Иначе вградения високоговорител на SE е по-добър. Има и друг фактор - батерията, която при Nokia е по-добра и ще ти осигури по-дълго време работа с едно зареждане. По отношение на качество и надеждност - и при двата няма компромиси, като предимство на Nokia-та е, че е по-разпространена и евентуална поддръжка би била по-евтина и достъпна.Все пак ти препоръчвам да влезеш в магазин, където имаш възможност да ги пробваш, за да усетиш кой ще ти пасне повече! Дано съм бил полезен!Успех в избора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex
Отговорено (Редактирано)

Препоръчвам К750i.Аз ползвам D750i и мога да кажа,че надмина очакванията ми.Батерията държи от 3 до 6 дни,в зависимост от натоварването,при мен нормално 5дни,понеже ми е втори телефон и не го ползвам много.

Редактирано от tirex

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

К750, миналата година си го купих и няма грешка, понеже ги продавах мога да ти кажа, че не съм само аз... Единствения ми съвет е да си купиш "Син зъб", за компа , понеже кабела на тел. да ва достъп само до картата. Батерията с нпостоянно вкл. "Син зъб" и по 10-15мин. няа ден - 4 дни. Телефона няма грешка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

И аз на твое място бих закупил въпросният к750 :lol: А за слушане на музика предполагам най-добре е да се ориентираш към "почти" еквивалентният W800.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

А за блутуута е по-добре понеже на моя като качвам нещо с кабела и ми изчезваха файлове(безследно :lol: ). Снимките стават и за 10/15, при добро осветление. Има милиарди "тунинг" теми, даже в момента съм с тема "Сивик ЕсАй". Абе добра оферта е за тия пари. Все едно, че пак офертирам клиент :P !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Между двата апарата аз пих си закупил СЕ К750 обаче се подсигури с 1-2 години гаранция защото е "born with Windows" обожава да се самозагася да блокира и всекви други екстри, гаджето имаше К700 той пък е смрад от всякаде, познавам и човек с К750 който вече два пъти му преинсталва мозъчето.
В днешно време набързо по-претупат модела и оп на пазара, без тестване и изпробване или поне не колкото им е нужно за отстраняване на грешките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

В днешно време набързо по-претупат модела и оп на пазара, без тестване и изпробване или поне не колкото им е нужно за отстраняване на грешките И понеже колегата е прав абсолютно, само като го купуваш пробвай блутуута, дали ти забива, направи 3-5 снимки и ги прати на някой, ако ти забива го смени, щото е много досадно. На мен само така ми е забивал и то само с Нокиа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

Сонито е мноо яко, имах такова до преди 1 месец когато го изгубих в един тъп бакшиш. За година и не6то бях направил около 1гб снимки - стават мноо убави.Телефона сам си го носил само по джобовете без калъф или нещо такова имал сам проблеми единствено с лостчето(след като превъртях тениса и 2-3 други игрички които си бях качил) обаче то струва кам 15лв. Сега събирам парички и пак ще си купя такъв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zag

като гледам SE-то събра повечето гласове, а и по всички магазини ми казха, че мп3-тата звучат по-добре на него. Сега остава само да се пребора с Нокия-манията ми и скоро ще се похваля с нов телефон.благодаря на всички, помогнахте ми да затвърдя избора :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Сега остава само да се пребора с Нокия-манията ми и скоро ще се похваля с нов телефон.

<{POST_SNAPBACK}>

Я смени англичанката за гоУф, с разликата си купи сиви маратонки и няма да се налага да го правиш :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zag

Я смени англичанката за гоУф, с разликата си купи сиви маратонки и няма да се налага да го правиш :D

<{POST_SNAPBACK}>

Аз ако съм искал да си купя Голф вече да съм го направил, а и сиви маратонки отодавна си имам и най-обичам с тях задници да ритам :D

Ти най-добър съвет ми даде от всички. Айде едно голямо мерси от мене имаш.

Ако не можеш да кажеш нещо с което да помогнеш, знаеш какво да правиш! :)

Вземи смени клуба като гледам си фен на друга марка! :D пък после и колата и жената и телефона и квото искаш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

... а и сиви маратонки отодавна си имам ...

<{POST_SNAPBACK}>

А ризка Harison? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Добре де, чувствам се длъжен...Ако ти кажа купи си SE k750i само щото е много готин телефон, няма да съжаляваш - много повече ли щеше да ти е от ползва?Сериозно - мога да дам +1 мнение за SorryEricsson-а - има идеален фотоапарат като за телефон. За mp3 нищо не мога да ти кажа тъй като не познавам човек, който активно да си ползва телефона като mp3-player за да ти дам обективно мнение. Има сто хиляди шукарийки, които на мен ми харесват, добра комуникация (наистина се връзва с всичко през IrDA или син зъб) и достатъчно мощен хардуер. И тъй като по default нещо нокиите не ме кефят - купи си SonyEricsson k750i.Сега по-добре ли е?По въпроси за клуба коментарите са излишни, а ако можеш да помогнеш за колата и жената - добре дошЕл...P.S. Скоро си купих нов телефон и си взех siemens - 500лв за k750 ми се сториха много и исках да е гумиран и устойчив на повече неща от рода на удар, вода, мента, бира и най-вече мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...