Guest zag #1 Публикувано 20 Юли, 2006 Привет колеги,счупи ми се старото добро телефонче и сега ми трябва нов. В темата "Кой с какво се занимава" видях, че много от нас имат бизнес свързан с продажба/ремонт на GSM-и и реших да питам.Много се двуомя между споменатите телефони. Целта ми е да го ползвам и за слушане на музика и въпросът ми е хората с опит да кажат има ли голяма разлика между звученето на двата или всичко е лъжа и измама (става дума за радио и мп3)Иначе те са съвсем еднакви като параметри (имам предвид реално използваемите им функции!) като изключим по добрата камера и дисплай на SE-то. Дано да не предизвикам война между привържениците на марките, само искам да споделите с мен малко впечатления Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #2 Отговорено 21 Юли, 2006 SE e 50лв по-скъп, което е оправдано от гледна точка на по-добрата камера (с автофокус) и дисплей, както правилно си посочил.Ако използваш слушалките (което за радиото е задължително), докато слушаш музика-осезаема разлика няма да усетиш. Иначе вградения високоговорител на SE е по-добър. Има и друг фактор - батерията, която при Nokia е по-добра и ще ти осигури по-дълго време работа с едно зареждане. По отношение на качество и надеждност - и при двата няма компромиси, като предимство на Nokia-та е, че е по-разпространена и евентуална поддръжка би била по-евтина и достъпна.Все пак ти препоръчвам да влезеш в магазин, където имаш възможност да ги пробваш, за да усетиш кой ще ти пасне повече! Дано съм бил полезен!Успех в избора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tirex #3 Отговорено 21 Юли, 2006 (Редактирано) Препоръчвам К750i.Аз ползвам D750i и мога да кажа,че надмина очакванията ми.Батерията държи от 3 до 6 дни,в зависимост от натоварването,при мен нормално 5дни,понеже ми е втори телефон и не го ползвам много. Редактирано 21 Юли, 2006 от tirex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #4 Отговорено 21 Юли, 2006 К750, миналата година си го купих и няма грешка, понеже ги продавах мога да ти кажа, че не съм само аз... Единствения ми съвет е да си купиш "Син зъб", за компа , понеже кабела на тел. да ва достъп само до картата. Батерията с нпостоянно вкл. "Син зъб" и по 10-15мин. няа ден - 4 дни. Телефона няма грешка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 21 Юли, 2006 И аз на твое място бих закупил въпросният к750 А за слушане на музика предполагам най-добре е да се ориентираш към "почти" еквивалентният W800. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #6 Отговорено 21 Юли, 2006 А за блутуута е по-добре понеже на моя като качвам нещо с кабела и ми изчезваха файлове(безследно ). Снимките стават и за 10/15, при добро осветление. Има милиарди "тунинг" теми, даже в момента съм с тема "Сивик ЕсАй". Абе добра оферта е за тия пари. Все едно, че пак офертирам клиент ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #7 Отговорено 22 Юли, 2006 Между двата апарата аз пих си закупил СЕ К750 обаче се подсигури с 1-2 години гаранция защото е "born with Windows" обожава да се самозагася да блокира и всекви други екстри, гаджето имаше К700 той пък е смрад от всякаде, познавам и човек с К750 който вече два пъти му преинсталва мозъчето.В днешно време набързо по-претупат модела и оп на пазара, без тестване и изпробване или поне не колкото им е нужно за отстраняване на грешките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #8 Отговорено 22 Юли, 2006 В днешно време набързо по-претупат модела и оп на пазара, без тестване и изпробване или поне не колкото им е нужно за отстраняване на грешките И понеже колегата е прав абсолютно, само като го купуваш пробвай блутуута, дали ти забива, направи 3-5 снимки и ги прати на някой, ако ти забива го смени, щото е много досадно. На мен само така ми е забивал и то само с Нокиа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari #9 Отговорено 23 Юли, 2006 Сонито е мноо яко, имах такова до преди 1 месец когато го изгубих в един тъп бакшиш. За година и не6то бях направил около 1гб снимки - стават мноо убави.Телефона сам си го носил само по джобовете без калъф или нещо такова имал сам проблеми единствено с лостчето(след като превъртях тениса и 2-3 други игрички които си бях качил) обаче то струва кам 15лв. Сега събирам парички и пак ще си купя такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zag #10 Отговорено 23 Юли, 2006 като гледам SE-то събра повечето гласове, а и по всички магазини ми казха, че мп3-тата звучат по-добре на него. Сега остава само да се пребора с Нокия-манията ми и скоро ще се похваля с нов телефон.благодаря на всички, помогнахте ми да затвърдя избора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #11 Отговорено 24 Юли, 2006 Сега остава само да се пребора с Нокия-манията ми и скоро ще се похваля с нов телефон. <{POST_SNAPBACK}> Я смени англичанката за гоУф, с разликата си купи сиви маратонки и няма да се налага да го правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zag #12 Отговорено 24 Юли, 2006 Я смени англичанката за гоУф, с разликата си купи сиви маратонки и няма да се налага да го правиш <{POST_SNAPBACK}> Аз ако съм искал да си купя Голф вече да съм го направил, а и сиви маратонки отодавна си имам и най-обичам с тях задници да ритам Ти най-добър съвет ми даде от всички. Айде едно голямо мерси от мене имаш. Ако не можеш да кажеш нещо с което да помогнеш, знаеш какво да правиш! Вземи смени клуба като гледам си фен на друга марка! пък после и колата и жената и телефона и квото искаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #13 Отговорено 25 Юли, 2006 ... а и сиви маратонки отодавна си имам ... <{POST_SNAPBACK}> А ризка Harison? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #14 Отговорено 25 Юли, 2006 Добре де, чувствам се длъжен...Ако ти кажа купи си SE k750i само щото е много готин телефон, няма да съжаляваш - много повече ли щеше да ти е от ползва?Сериозно - мога да дам +1 мнение за SorryEricsson-а - има идеален фотоапарат като за телефон. За mp3 нищо не мога да ти кажа тъй като не познавам човек, който активно да си ползва телефона като mp3-player за да ти дам обективно мнение. Има сто хиляди шукарийки, които на мен ми харесват, добра комуникация (наистина се връзва с всичко през IrDA или син зъб) и достатъчно мощен хардуер. И тъй като по default нещо нокиите не ме кефят - купи си SonyEricsson k750i.Сега по-добре ли е?По въпроси за клуба коментарите са излишни, а ако можеш да помогнеш за колата и жената - добре дошЕл...P.S. Скоро си купих нов телефон и си взех siemens - 500лв за k750 ми се сториха много и исках да е гумиран и устойчив на повече неща от рода на удар, вода, мента, бира и най-вече мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове