Jump to content
Guest walbuk

за ROVER и HONDA

Recommended Posts

Guest walbuk

Колеги,може ли някой да ми каже,защо ROVER с двигател на HONDA и окачване,модели след 96г. с доста екстри,струват по-евтино от HONDA?Какви са им недостатъците на тези коли,че са толкова по-евтини?Аз не съм запознат с качествата и недостатъците на тези коли!Благодаря на тези,които ще ми пишат!Просто искам да си купя кола/HONDA/дo 6000лв.,но няма с такива характеристики и година на производство като ROVER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Според мен, първата причина е акцизите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Кви акцизи бе колега :) след 168 конски сили има акциз на леките автомобили , а мито хондите , чиито копия са роувърите , го нямат , а имат ДДС :) Може би са по-евтини Роувърите щото частити им струват два пъти повече от хондите и няма търсене най-вече :) Хонда си е Хонда , а роувъри които приличат на Хонда са и тези които приличат на сивик 6г хечбек :) които вече са японска зглобка и там се плаща ддс и мито !!! няма как да не са по-скъпи

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Ами като са скъпи на Ровара ще купува за хонда.Доста 4асти от шеста серия на ровар са съвместими с Акорда,а втората серия със сивика само трябва да съпоставяш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Бай Гуджан

Проблема при Ровърите е, че след 96г. са с някакви К-двигатели, на които им горят гарнитурите на главата. Повече подробности ще намериш Тук. Надявам се да се ориентираш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...