Guest Magnum #1 Публикувано 20 Юли, 2006 Жив и здрав, адаш, и успех с VTEC суапа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 20 Юли, 2006 и от мен честито ,да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 20 Юли, 2006 Честито, жив и здрав да си, същото желая и на Антон и Питбула :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #4 Отговорено 20 Юли, 2006 Ч.Р.Д Да си жив и здрав много щастие и успехи и да подкараш хондака скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #5 Отговорено 20 Юли, 2006 Жив и здрав батка......и аз ти пожелавам скоро да подкараш H22-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest maddog #6 Отговорено 20 Юли, 2006 Честитка и от мен.иИ успех в начинанията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #7 Отговорено 20 Юли, 2006 И тоз одъртя ... айде честито и да отпразнуваш събитието подобаващо. Жив, здрав ... за Хондите няма какво да ти пожелавам - ти си си признат фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #8 Отговорено 21 Юли, 2006 той смени марката, пак е с Н и пак е от дръпнати правена ... и вече не му е интересен този клуб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове