scre 32 #1 Публикувано 16 Октомври, 2011 Колеги заслужава ли си да се монтира АБС на кола която няма такъв?Говоря предимно от финансова и монтажна гледна точка,става въпрос за хеч 6-та ген който е без АБС и се вземе АБС-а от друг такъв хеч??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #2 Отговорено 16 Октомври, 2011 колега до колкото съм запознат трябва да се вземе компютъра за ABS-а а също и каретата на четерите колела трябва да са такива за АБС, и одзад ако си с барабани мисля че не става.Все пак съм нов във филма с хондите така че нека някой по-компетентен да каже още какво трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scre 32 #3 Отговорено 16 Октомври, 2011 Мдам за компа и за останалото горе долу съм запознат а задните са барабанки но не е проблем да станат дискови Просто ми е чудно цялата процедура тежка ли е, или просто да си сложа по хубави спирачни системи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 16 Октомври, 2011 Търсачката нищо ли не споделя? Скоро гледах същата тема - що я не потърсиш, преди да питаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове