Jump to content
Guest japan

Въпрос за чистачки

Recommended Posts

Guest japan

Колко е оригиналната дължина на чистачките на Хонда Сивик 6 ген. Фастбак (англичанка)?Купих колата с 40 см чистачки но нещо ми се виждат малки.Освен размера препоръчйте и марка и магазин щото ми е омръзнало от Бош по 25 лв. които карат 2 месеца (ментета), а тези по 4-5-6 лв също не ми харесват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

за големината незнам но на кутиите пише.а за марка според мен ВАЛЕО.много са тихи и издържат доста от години съм с такива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KICK

и на мен ми писна от чистачки по 25 30 лв. казаха ми за някакви пера графитни 6 лв. двете едно приателче си всело зимата и още е с тях чистят супер та мисля и аз да се пробвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest japan

за големината незнам но на кутиите пише.а за марка според мен  ВАЛЕО.много са тихи и издържат доста от години съм с такива

<{POST_SNAPBACK}>

а хубаво ли чистят? Моят тест е нощно време на дъжд и фарове (сегашните са зле, а тия от 5-6 лв са малко по-добре)

тези Валео дето ги продават по бензиностанциите истински ли са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

VALEO видях да продават в ЛУКОЙЛ, а от ЕКО на българия си взех някакви други италиански за около 12-15лв. Добре чистят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Както каза един френд :"Ми вземи си Bosch ... ако те кефят как мажат :)"Иначе аз силно препоръчвам чистачките на Champion ... след тях не остава и следа .... просто най-доброто което съм виждал . Цените им са като на Бош.Имайте предвид че 2те предни чистачки често не са с еднаква дължина ! Мойте примерно са 53 и 47 см . Тва е за 6 ген .. при англичанките не знам колко са.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

На мойта 6ген са 51см на 45 см май ама ма мързи да слизам да ги гледам купих си ги от метро неква "куча марка са ама са по 3-4 лева комплекта пак горе-долу 4 месеца издържат. btw на Valeo-то на гърба си пи6е коя е за шофьорската страна и коя за пътника ама са 20-тина лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

за големината незнам но на кутиите пише.а за марка според мен  ВАЛЕО.много са тихи и издържат доста от години съм с такива

<{POST_SNAPBACK}>

а хубаво ли чистят? Моят тест е нощно време на дъжд и фарове (сегашните са зле, а тия от 5-6 лв са малко по-добре)

тези Валео дето ги продават по бензиностанциите истински ли са?

<{POST_SNAPBACK}>

да истински са и почистват супер и са доста тихи,дори на сухо да ги пуснеш.с такива карам сигурно от 12год :D и не искам да чуя за други.бях си взел с две пера които са пълен майтап но пък имат визия зато че си избери какво искаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CALYPSO^

Аз да ви кажа си купувам от бензиностанциите на Петрол и Лукоил едни по 4-5лв. парчето, марката им беше "ALCO" ако не се лъжа. Много съм доволен, сиви са на цвят перата и май са от тия графитните дето викат. То така или иначе не е лошо на 6 мес. да си сменяш чистачките, така че няма смисъл от скъпи. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobsyn

Като си сменях 4иста4ките забелязах 4е поредните две + задната са 3 разли4ни размера. взех една и съ6та марка от Схелл ако се не лъжа някаквиу италиански. ПРедните все о6те са супер, но задната ни нам що оба4е от самото на4ало стърже като на погребение и маже като за световно по борба на жени в кал :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...