_mi_ 5 #1 Публикувано 15 Октомври, 2011 Здравейте, сега се чудя върху един много диликатен проблем. Когато автомобила е на празен ход и подам рязко газ и дюзите закъсняват с впръскването(графиката на впръскването при подаване на газ тръгва за момент надолу), това значи , че компа нещо неще да си върши работата. При каране на ниски обороти (900- 1800) работа на мотора на висока и ниска предавка е не добра (леко прекъсване).След (2000-7200) гумите дим вдигат. Изпускателна система - сонда катализатор сонда (КАТАЛИЗАТОрА ГО НЯМА сложен е резунатор) - тук имам съмнение задната сонда нещо да не дава коректни дани, не знам. Всмукателна система - МАП сензор, доста добре огледах за скъсани вакуми мисля че всичко е наред, всичко си е на мястото. Нормален разход на гориво, нормално палене (идеално си пали), ангренажа правилно зацепен,температурата на двигателя идеална (бързо загравя идеално си държи тем.) Ами много ще съм благодарен ако поразмишлявате с мен и дадете мнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове