Jump to content
Guest scyberboy

картинг на Дунев, днес(18 Юли) към 19:30

Recommended Posts

Guest scyberboy
Публикувано (Редактирано)

Колеги, отивам след около час с брат ми на бира в Студентски град при Дунев. Ще направим и по няколко обиколки. Ако има желаещи може да додат да се видим да направим една мини мини среща и да се покефим на пистата ;)Аеее... :rolleyes: п.п. Ако някой не знае къде е мисля че имаше стара тема с карта, но нямам време да я изровя ;)едит: имам тел. в профила, че съм без кола и малко трудно ще се познаем, яко някой колега дойде :lol:

Редактирано от scyberboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Беше мноо яко ;) Обаче ни един съклубар не се появи :P Като за втори път в живота - 40.925 беше най-доброто ми време ;) Айде да сподели който е карал на тази писта, че ми е любопитно какъв ще е резултата ако си направим състезанийце :P ахаа мярна ми се че двигателита са Хонда :lol: Дано следващият път се съберем ! :rolleyes:;);):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

40.2 , откакто смениха пистата последно ... преди това имаше много други ... ама то не става така да си пишеш времето , постоянно разместват пистата ,а разни аматьори разнасят гумите с карта си :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

az posledno 41sec no bqh super nedovolen, to karta izobshto ne zalepvashe na pistata. izlizam ot zavoi, podavam gaz... i edvam vurvi, poglejdam kum gumite otzat.. vurtqt si - buksuvat... edvam vlizah v zavoi ... muka muka :rolleyes:minaloto lqto gumite dori sviriha, i beshe mnogo qko, pravil sum i 37-38 ... no sega neshto gumite vse edno sa namazani ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

миналото лято аз стигнах до 34.8-9 но пистата я менят постоянои освен това - това там не е картинг .. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

и освен това - това там не е картинг .. :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

бобслей!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

препоръчаите някъде свестен картинг? до стадион Септември, пистата е добра, но пък картингите като чели не са нещо особенно.много ми се ходи в Пловдив на Лаута ;) някои да е ходил там? да каже впечатления, цени? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

препоръчаите някъде свестен картинг? до стадион Септември, пистата е добра, но пък картингите като чели не са нещо особенно.

много ми се ходи в Пловдив на Лаута  ;)

някои да е ходил там? да каже впечатления, цени?  :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Цените миналатагодина бяха около левче на обиколка, но колкото повече караш - толкова е по-евтино

пистата е много добра - може спокойно да се сравнява с красна поляна

много е добро ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

в Пловдив на Лаута  :)

някои да е ходил там? да каже впечатления, цени?  :)

<{POST_SNAPBACK}>

там е истината!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CALYPSO^

Aми трябва да се съберем и там да ходим. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

препоръчаите някъде свестен картинг? до стадион Септември, пистата е добра, но пък картингите като чели не са нещо особенно.

много ми се ходи в Пловдив на Лаута  :P

някои да е ходил там? да каже впечатления, цени?  :P

<{POST_SNAPBACK}>

За Лаута ... какво да ти кажа, картовете са си тракторчета, а и гумите са им едни - направо пластмасови, пързалят се здраво, нищо общо със нормалните картови гуми, ама така е, хора не им се сменят през ден. :lol: Ама пък пистата е на ниво. Става, който има мерак - да заповяда на Лаута - няма да го върнат! :P Обиколката е 1,20 лв за малките (200сс) и ... мисля 2лв за по-големите картове(270сс) (не съм ги пробвал - който е да казва за какво иде реч) и евентуално боне, за който няма - още левче. Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...