Jump to content
Guest ikurtev

малко тъп проблем

Recommended Posts

Guest ikurtev

колеги, имам странен проблем. преди няколко дена ми се наложи да сваля облегалките на задните седалки за да отворя място за обемист багаж. но не можах да махна подглавниците, които ако не се свалят не може облегалката да легне до край долу, опират в предните седалки. дърпах, търсих някакво бутонче, което да ги освовобождава, но нямах никакав успех. в крайна сметка събрах нещата, въпреки, че задните облегалки на паднаха до край. та кажете как се вадят тез нещица. споредмен има нещо, което трябва да се натисне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

колеги, имам странен проблем. преди няколко дена ми се наложи да сваля облегалките на задните седалки за да отворя място за обемист багаж. но не можах да махна подглавниците, които ако не се свалят не може облегалката да легне до край долу, опират в предните седалки. дърпах, търсих някакво бутонче, което да ги освовобождава, но нямах никакав успех. в крайна сметка събрах нещата, въпреки, че задните облегалки на паднаха до край. та кажете как се вадят тез нещица. споредмен има нещо, което трябва да се натисне.

<{POST_SNAPBACK}>

Освен да ти кажа да продължиш да търсиш копченцето :) там където влизат прътите от подглавника трябва да имаш нещо като копче ( на самата пластмаска ) което е издадено малко наляво или надясно ( зависи кой от подглавниците е ) , натискаш го навътре и дърпаш подглавника нагоре , ама гледай да дърпаш равномерно , защото като дръпнеш само от дясно се застопорява и трябва или да го върнеш или да дръпнеш от ляво :)

Или иначе ти казвам една тактика ако не успееш да ги изкараш проклетите подглавници , дръпни си предната седалка назад , свали облегалката задната до долу и после пак си я бутни предната седалка напред :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...