Jump to content
Guest Krelion

11Септември и човек на луната...

Recommended Posts

Guest greenwather

http://wow.nefelin.com/forum/viewtopic.php?t=15294&start=0

http://forum.shampioni.com/viewtopic.php?t=3646

Интересна гледна точка за събитията разгледайте,може да ви е интересно...

<{POST_SNAPBACK}>

и аз съм на твоето мнение че янките са СКАПАНЯЦИ :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Мда има нужда да се позамислим малко, много е вероятно да ни пързалят :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

То май е по-добре да се снимаш във "космоса", отколкото във филми ;) . То човек в такъв филм може да се вкара, че няма излизане. Само че това не един човек, а цял свят и човек почва да се съмнява и за наще, че и за руснаците... И почваш да гледаш "досиетата Х", така по-честичко, прекарваш много време на полето с бинокъла, ходиш на екскурзии до разни места в България, за които си чул, че има контакт с извънземни и ... Хората, които те познават почват да те гледат мноо странно. И почват параноите... Май трябва да си вземам хапчетата по-често :rolleyes:. А иначе и с фотошоп могат да се нагласят доста работи, доста ми се е налагало на работа. На какво да вярва човек си преценява сам.

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

такива неща могат да измислят само хора без работа... :rolleyes:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

такива неща могат да измислят само хора без работа...

:)  :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Който се оправя с английския да гледа 2-те или 3-те части на "the truth about 9/11" в metacafe-то...... филмчето е свидетелство за фантасмагорията, която американците се жалват че било терористичен акт на арабеските. И аз така си мислех докато не ги изгледах тия филмчета.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aladin

Който се оправя с английския да гледа 2-те или 3-те части на "the truth about 9/11" в metacafe-то...... филмчето е свидетелство за фантасмагорията, която американците се жалват че било терористичен акт на арабеските. И аз така си мислех докато не ги изгледах тия филмчета.....

<{POST_SNAPBACK}>

С две ръце подкрепям и аз съм гледал филмчетата и.......американците за пореден път ме изумяват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Мътна е историята така е, обаче след това последваха удари в Испания и т.н за тях нищо не се казва?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Цялата работа е направена от щатското си правителство и бизнесмени с цел ОГРОМНИ пари... тва е... пък вие си чешайте езика.След атентатите правителството им гласува някакъв огромен бюджет за защита и този бюджет отива в 1-2 фирми които имат контракт с правителството им - първоИ второ - в следствие от това акциите на тези фирми се качват до небесата за некви си дни ако не и часове => собствениците на фирмите и на акциите им стават много ПО-богати за супер малко време.И когато акционери са хора от правителството и президента всичко си идва на място.Хората са починали наистина, сградите са паднали наистина..., но на тея дето са направили милиарди на гърба на 3000 човека им е през централната нервна система и по-точно през нейното начало:)Амин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Много точно казано.Радвам се че не само аз мисля така.Шибани янки.Някой ден ще си го получат ама не по техен сценарий.Жалко за обикновените хора дето ще бъдат пожертвани.Както обикновените българи не правят нищо да попречат на шепа лайнари да ги сриват със земята и да ги карат да лазят,забравяйки историята си...спирам дотук.Че нещо взе да ми кипва само докато пиша...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не знам защо толкова мразите янките но имам чуството че половината от отговорилите на тази тема са промити мозаци от.......... :D но аз съм бил в страна която е подкрепяна от САЩ и не мисля че действат под някакъв предтекст.знам че при положение че никой от вас не е преживял война не може да повярва какво е .когато има терористи в страната ти неможеш да прециниш кой ше те изненада и кога дали в сградата кадето са жените и децата ни няма да избухне бомба или някой ще влезе и ще започне да сече глави.положението с тероризма е доста сериозна тема и не мисля че с такива лекомислени изречения не може да се изразяваме. а доколкото космоса не мисля че въобще трябва да се приказва .това е голяма тъпотия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

не знам защо толкова мразите янките  но имам чуството че половината от отговорилите на тази тема са промити мозаци от..........

а доколкото космоса не мисля че въобще трябва да се приказва .това е голяма тъпотия

<{POST_SNAPBACK}>

:P

всичко мразим и всичко отричаме... не аз да съм добре, а комшията да е зле...

янките са толкова напред, че срещу тях да тичаме не можем да ги стигнем и вместо да вземем някакъв пример казваме - те ще си получат заслуженото...

:P

ако никой не беше ходил на луната, щеше да се приказва,че са ходили обаче се крие... :P

тез теории ги е измислил българин или поне някой с българска жилка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Между другото, тези иначе така напреднали американци са в основата на доста световни конфликти. И то доста кървави. Ако не се лъжа те са в основата на създаването на Израел, а всички знаем какво последва... А и е много практично да си пробваш новото оръжие за масово унищожение, което никой друг няма, понеже са те нападнали...

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

А,няма нищо бе Венци,американците са много готини хора,а аз ги мразя щото съм българин и с промит мозък.Те не са агресори които си тестват армията и оръжията на чужди територии,те са миротворци и пазят реда на планетата....Боже,Боже,...мъка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Предлагам да направим нова тема "политическа" и да си поплюем на воля:lol: ,че как съм им събрал на тези хамериканци.... :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Само да кажа, американците наистина са много напред, обаче на каква цена? А колко американци са загинали ей така, за "световния мир" и за родината? За мен това е недопустимо... Ми те и руснаците тогава са много напред, никой не може да прави такива оръжия, и за това отчасти има пръст Америка. Имали са цел хората-омраза към Америка... Тя тая тема може много да я обсъждаме :lol: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...