Jump to content
Guest M_I_T_A_K_A

Още една натокана HONDA

Recommended Posts

Guest M_I_T_A_K_A
Публикувано (Редактирано)

Обещах на някой съклубари да вкарам снимки на въпросната хонда, а и искам да видя какво мислите за тунинга, който се прави в Русе :) Малко е мрасничка колата ама това е друга тема :):)Клик

Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Много добре е станала :) Сега остава да му кажеш за форума и да го доведеш на втората национална :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mitos

Много добър тунинг :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Да колата не е лоша, на мене само джантите не ми харесват, точно тези на bsa ги знам, кофти са защото капачките се чупят, а тези изпъкналите им се жули боята, явно като ги е взимал е нямал някой да му каже, та трябва доста да ги пази! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Много добре е станала колицата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Добре е колицата, ама трябва да я свалите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

... и да го доведеш на втората национална  :)

<{POST_SNAPBACK}>

:) Всъщност следващата ще е четвърта подред! :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

... и да го доведеш на втората национална  :)

<{POST_SNAPBACK}>

:) Всъщност следващата ще е четвърта подред! :):)

<{POST_SNAPBACK}>

Втора за тази година......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Моето лично мнение :

....задното крило не ми харесва...мисля че трябва да е по-нежно ,стоповете нещо стоят недовършени с тия бели светлини за задна скорост и джантите не ми се вписват.:)...може би няква спица...,останалото е ОК .....иначе салона ми дава голям кеф.....ми това е ! :) Някой да не земе ся да се засегне нещо !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

За джантите, той ги е вземал преди 2 години и затова малко не се вписват. Иначе за форума го светнах и каза, че ще влезе да види за какво иде реч, ама проблема му е, че от работа малко не му остава време (занимава се с кожени салони и то това му е малко като рекламна кола). И аз смятам, че е малко височка, ама като му казах ми вика, че много я карал а и е от едно село краи Русе и щяло да му пречи ако е много ниска. Мисля, че написах за повечето от мненията ви :):) А за национална незнам дали ще се навие, ама аз сам добар агитатор и ще видим какво ще стане :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

колицата е много добра ама според мен и трябват едни ангелски очи и едни кристални стопове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

На мен ми хареса много. Особено крилцето много ми хареса, рейсъре какви са тия нежни работи дето искаш аааааааааааа :):) Е и на мен не ми харесват джантите, но човека и до там ще стигне, не може всичко на един път :) Поздрави на човека много добре изглежда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Обещах на някой съклубари да вкарам снимки на въпросната хонда, а и искам да видя какво мислите за тунинга, който се прави в Русе  :D Малко е мрасничка колата ама това е друга тема :P  :D

Клик

<{POST_SNAPBACK}>

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Обещах на някой съклубари да вкарам снимки на въпросната хонда, а и искам да видя какво мислите за тунинга, който се прави в Русе  :D Малко е мрасничка колата ама това е друга тема :P  :P

Клик

<{POST_SNAPBACK}>

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Незнам колега, ама не са дебели... танкана са. Навсякаде ги има :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Тунинг не се прави по този начин. Отпред броня със заоблени форми, отзад стърчащ "сандък" и ръбат спойлер на покрива (просто се вгледайте в заоблената повърхност на багажника и квадратната броня!?). Тунингът трябва да е съобразен с формите и дизайнерската линия на колата. Вземете например Сивика на surr3a1 - това е образец за добре изглеждащ Сивик 5-та генерация, а не подобни извращения ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Тунинг не се прави по този начин. Отпред броня със заоблени форми, отзад стърчащ "сандък" и ръбат спойлер на покрива (просто се вгледайте в заоблената повърхност на багажника и квадратната броня!?). Тунингът трябва да е съобразен с формите и дизайнерската линия на колата. Вземете например Сивика на surr3a1 - това е образец за добре изглеждащ Сивик 5-та генерация, а не подобни извращения ...

<{POST_SNAPBACK}>

съгласен съм с теб че има пропуски и недуразумения но човека е искал да вкара малко по агресивен вид на колата но наистина са стръгнали в няколко посоки.другото което не мога да разбера защо се слагат тези вежди на фаровете при положение че са пак заоблени :D и не искам да се обижда никой но това си е мое виждане .евала на интосиазма :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

<{POST_SNAPBACK}>

съгласен съм с теб че има пропуски и недуразумения но човека е искал да вкара малко по агресивен вид на колата но наистина са стръгнали в няколко посоки.другото което не мога да разбера защо се слагат тези вежди на фаровете при положение че са пак заоблени :D и не искам да се обижда никой но това си е мое виждане .евала на интосиазма :D

<{POST_SNAPBACK}>

Никой няма да се обижда.... споко :P Вкарал сам темата, за да видя, какво мислите и какво ви е мнението, а вие правите точно това... изказвате мнения ;) Другото което е, колата не е моя и поне аз няма за какво да се засягам. А и според мен има някой неща, които не са си на мястото :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Предната броня ми харесва...Раздувките ми харесват...Салона ми харесва...Крилото има идея, но определено не и за тази кола... останалото не се връзва за жалост.Точно поради тази причина много хора казват: аз не се кефя на оптичен тунинг...ми и аз не се кефя :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...