Jump to content
Guest The Penalty

Малко тунинг

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

добре колега, не искам да те засегна, но това е за тема "бисери", спрете да пускате нови незначителни теми където ви падне!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Интересно изпълнение  :blink:

http://fishki.net/comment.php?id=11822

<{POST_SNAPBACK}>

Малииииииии :D Кво са направили тия хора не е истина. Много яка! Задния капак настрани да се отваря :D;):dry::);)

Майна не се засягай ама тая тема ако не е за Общи дискусии тогава коя е? Ето това пише: Основен форум за всякакви новини, срещи, теми, идеи и разговори, свързани с Honda, фенклуба, автомобилите като цяло, както и нас самите. Мисля, че прекаляваме с тези критики малко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

<{POST_SNAPBACK}>

Малииииииии :dry: Кво са направили тия хора не е истина. Много яка! Задния капак настрани да се отваря :D;):):);)

Майна не се засягай ама тая тема ако не е за Общи дискусии тогава коя е? Ето това пише: Основен форум за всякакви новини, срещи, теми, идеи и разговори, свързани с Honda, фенклуба, автомобилите като цяло, както и нас самите. Мисля, че прекаляваме с тези критики малко :D

<{POST_SNAPBACK}>

не се засягам и не искам да засегна никого, но я си направи справка примерно точно тези линкове към http://fishki.net в коя тема ги пускат всички колеги досега и си задай въпроса ЗАЩО? :D Нали трябва да запазим прегледен и стегнат НАШИЯ форум, ще кажете тук сме си като у дома си и може да пишеме и правиме всичко - да, ама нека да има и малко ред, а не един да яде в тоалетната, а друг да с....е в кухнята ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

Малииииииии :dry: Кво са направили тия хора не е истина. Много яка! Задния капак настрани да се отваря :D;):):);)

Майна не се засягай ама тая тема ако не е за Общи дискусии тогава коя е? Ето това пише: Основен форум за всякакви новини, срещи, теми, идеи и разговори, свързани с Honda, фенклуба, автомобилите като цяло, както и нас самите. Мисля, че прекаляваме с тези критики малко :D

<{POST_SNAPBACK}>

не се засягам и не искам да засегна никого, но я си направи справка примерно точно тези линкове към http://fishki.net в коя тема ги пускат всички колеги досега и си задай въпроса ЗАЩО? :D Нали трябва да запазим прегледен и стегнат НАШИЯ форум, ще кажете тук сме си като у дома си и може да пишеме и правиме всичко - да, ама нека да има и малко ред, а не един да яде в тоалетната, а друг да с....е в кухнята ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Добре ама на Офтопика пише, че е за всичко освен коли едва ли не. И човек се опитва да се съобрази и да си пусне темичката кадето трябва за да не го ругаят и чете какво пише и аз като гледам според написаното темата си е на мястото. Не знам може бе трябва да има повече категории, за да се разделят нещата на повече места и евентуално да стане по-прегледно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

добре колега, не искам да те засегна, но това е за тема "бисери", спрете да пускате нови незначителни теми където ви падне!!!

<{POST_SNAPBACK}>

За момент се почувствах като престъпник.

Ако смяташ, че съм сбъркал чак толкова много, рапортувай темата на някой модератор и той ще я премести.

П.П.

Виждал съм и на родна земя преправяни коли които не са много далеч визуално от по-горното изпълнение.

Ако обаче сложиш снимките на тези коли в БИСЕРИ собствениците им ще го приемат лично.

Както и да е, ако с това, че съм пуснал темата в ОБЩИ съм нарушил душевния комфорт на някого се извинявам - не е било умишлено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

няма проблеми, пишете си където искате!!!:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

няма проблеми, пишете си където искате!!!:)

<{POST_SNAPBACK}>

Това ми звучи малко като - абе я се е*ете кво се заниманам да ви уча :) ама може и да греша :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Споменах аз в една друга тема че само ще гледам сеира на другите :)

:):):) еее не се забавих от вчера до днес!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...