tosh77 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2011 Здравейте колеги!Имам Хонда ЦРВ 98г.с десен волан японка 128к.автомат(това е рамата JHLRD185OWC252232 намерил съм си от англия ремък ролки и водна помпа изгодно но ме питат дали ремъка е 125зъба а аз не знам дали някой може да ми даде информация?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Popeye_Oliv 1 #2 Отговорено 12 Октомври, 2011 (Редактирано) Сещай се колко са в час какво ти предлагат? Аз ако съм на твойто място ще ги помоля теа смотльовци дето не знаят кво продават - те да ми преброят зъбите на ремъка :worthy: Конретно на въпроса - ДА 125 зъба ти е ремъка!Съветвам те да провериш чрез снимков материал който да споделиш тука какво точно ти предлагат тия "разбирачи" преди да платиш за да не влезеш в графата на "прецаканите"!!! Редактирано 27 Октомври, 2011 от Tino Предходно мнение не Ñ�е цитира !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosh77 0 #3 Отговорено 13 Октомври, 2011 да разбрах 125зъба по260 това е сега ще чакам да видя какво ще ми изпратят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosh77 0 #4 Отговорено 13 Октомври, 2011 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220762385514&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en ето какво ми предлагат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosh77 0 #5 Отговорено 13 Октомври, 2011 а също предлагат по някакъв каталог масло за деференциала ATF-Q kaзват че е добро и за авт.скорости и дефер-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове