Jump to content
Guest Pi4a_stz^

Снимки - Стара Загора

Recommended Posts

Guest Pi4a_stz^

Ето снимков матерял от събирането в Стара Загора.

Качеството не е много хубаво толкова може телефона :blink:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls
Отговорено (Редактирано)

Двата черни хеча много си приличат(те са 3 де)-чак като се загледах разпознах коя от двете е на roadracer-a машината :dry: Хубаво правите,че се събирате.Аз тук съм човека-клуб и няма с кой да се събирам :blink:

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

Двата черни хеча много си приличат(те са 3 де)-чак като се загледах разпознах коя

от двете е на roadracer-a машината :blink:

Хубаво правите,че се събирате.

Аз тук съм човека-клуб и няма с кой да се събирам :)

<{POST_SNAPBACK}>

Като си взема отпуската следващия месец ще се съберем двамата :) планирал съм 1-2 два дни и там да изкарам :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

roadracer-e четеш ли :blink: ?Ти откога си ми казал,че ше дойдеш.Айде направи нещо да станем трима :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Хм...на шега на майтап се събрахме 9 хондета + 1 Голф/бъдещ ръчкач на 6g.-седан/ и едно GSI/Stonez/...,който тъгува явно по марката :dry:

Имахме и почетен гост от Казанлък...колегата Станчо 1 :blink: ....така че стана малко интернешънъл ! До последно се надявах да зърна оня фен с белия Х от Ямбол....ама уви :) Надявам се занапред агитката да се запази поне в тоя вид !

Ето и малко фото от мен. Гледам и не вярвам на очите си ! :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

roadracer-e четеш ли :blink: ?

Ти откога си ми казал,че ше дойдеш.

Айде направи нещо да станем трима ;)

<{POST_SNAPBACK}>

....чета аз ..ама днес се събраха 4 EG3-ки... :) ....бяхме направо EG3-тийм :dry:

...така че ми се струва че другия път трее да додеш и ти ;) ,че да станем 5 парчета ..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog
Отговорено (Редактирано)

И аз съм изненадан-очаквах да сме само двамата с Рейсъра,а то ква посещаемост... :blink: ...Е,Рексовете не можем би като бройка ЕГ-3 ките,освен да си смятаме сборно конете...хихихи.Накефен съм от хората дето се появиха.Надявам се само това да не е единичен случай.Очаквайте дата за следващо включване,предлагам извън града.Айде със здраве.

Редактирано от maddog

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Много се кефя всички сте много готини :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko
Отговорено (Редактирано)

COOL :blink:

:dry:

Малко хора от вас бяха на националната !!!

Редактирано от emko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Малко хора от вас бяха на националната

....Ако знаеш как ги събираме по улиците с "кучето".... :blink: ...половината не са чували за сайта ! Голем зор...аз затова се радвам ,че се събраха толкоз хорица ! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

....Ако знаеш как ги събираме по улиците с "кучето".... :blink: ...половината не са чували за сайта ! Голем зор...аз затова се радвам ,че се събраха толкоз хорица ! :dry:

<{POST_SNAPBACK}>

Много Ви се кефа, зна4и май навсякъде е така.

П.с.Тук имаме над 30 хонди - като не броим по-възрастните 4и4ковци дето карат хонда, а няма да ти казвам 4е една 4аст не знаят за сайта,други са компютърно неграмотни,трети са "гъзове" - па айде събирай ги! :)

вси4ко на вси4ко се събираме редовно 6 4овека и пишеме тук в форума само 3-ма

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

STANCHO 1, айде се видим като довтасам в Кз? Дай някви координати да се намерим, да вкараме по бира и да направим Кз-филиал на фенклуба? :blink: Преди месец като бях там видях една 4ген много добре поддържана, после още няколко, бе научиха се хората какво да карат... :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

много ви се радвам и много съжелявам че неможах да дойда но другпът .в това време когато вие сте пили бири аз посрещах колеги от пловдивската агитка :) и ние заформихме мини среща :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

А , аз пак нямах кола тогава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Браво пичове... само така.... дай боже повече такива събирания, ама не само при вас :)

....Ако знаеш как ги събираме по улиците с "кучето".... :) ...половината не са чували за сайта ! Голем зор...аз затова се радвам ,че се събраха толкоз хорица ! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Много Ви се кефа, зна4и май навсякъде е така.

П.с.Тук имаме над 30 хонди - като не броим по-възрастните 4и4ковци дето карат хонда, а няма да ти казвам 4е една 4аст не знаят за сайта,други са компютърно неграмотни,трети са "гъзове" - па айде събирай ги! :)

вси4ко на вси4ко се събираме редовно 6 4овека и пишеме тук в форума само 3-ма

<{POST_SNAPBACK}>

Не сте само вие града с бая хонди и малко истински фенове на марката :) Тука има една камара ХОНДИ, ама повечето ги смятат за обикновенни коли а те НЕ СА ОБИКНОВЕННИ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

....Ако знаеш как ги събираме по улиците с "кучето".... :) ...половината не са чували за сайта ! Голем зор...аз затова се радвам ,че се събраха толкоз хорица ! :)

<{POST_SNAPBACK}>

зор нямаше никаде достатачно беше maddog да пусне темата и да доъйда аз за кадем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Станчо....на тебе баце...Евала ...имам предвид феновете от СЗ ! Десетки Хонди се търкалят из града.....десетки флаери са забучени под чистачките....просто въпрос на ентусиазъм/аз печатам...Дога ,Марти и Жената.....защипват/ :) Затова се кефя...щото предния път бяхме 5 коли на кръст !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Станчо....на тебе баце...Евала ...имам предвид феновете от СЗ ! Десетки Хонди се търкалят из града.....десетки флаери са забучени под чистачките....просто въпрос на ентусиазъм/аз печатам...Дога ,Марти и Жената.....защипват/ :) Затова се кефя...щото предния път бяхме 5 коли на кръст !

<{POST_SNAPBACK}>

аз не сам ти казвал как научих за тоя сайт имам един колега дарт и когато беше тунинг феста в кз след него ми носи един флаиар и ми вика ей туй е за теб и аз викам мерси обаче онзи флайар е по голям на жена му някакав братовчед го дал и така научих апак тоя дето ти ми го даде да не си мислиш че ще го бучна някаде :) аз нямам друг и ще си го цопна у хондилака :)

П.П. Всичкото хубаво обаче тези снимки там дето са качени сам с незаконна булка и моята ако види :):):):)

дано има господ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Станчо за какво говориш?Ти нали дойде сам? :) Това че си седнал до моята приятелка не те прави виновен...И...наистина евала че дойде.Радвам се на такива хора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Станчо за какво говориш?Ти нали дойде сам? :) Това че си седнал до моята приятелка не те прави виновен...И...наистина евала че дойде.Радвам се на такива хора.

<{POST_SNAPBACK}>

Айде изкакара една бира от мен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest astralmind

супер яко беше!!!!! :) особенно аз мноо се накефих щото карах на roadracera HONDATAAA!за което много съм му балгодарен накара ме да лудея още няколко безсънни нощи до като си купя моят хондак! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

.... карах на roadracera HONDATAAA.....

<{POST_SNAPBACK}>

:).......завалията явно пак е бутал за да запали..... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest astralmind

.... карах на roadracera HONDATAAA.....

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes:.......завалията явно пак е бутал за да запали..... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ааа нямаше такоз нещо пали от ряззз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

направо ви завиждам аз НЯМА с кого да се събера в мойту тъпу град :rolleyes: мисля вече да си лепна на цялото задно стъкло www hondabg.com или по скоро да лепна fen klub honda (koe li ]e e po dobre)пък дано да се разбере и тука че има някой от фен клуба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

направо ви завиждам аз  НЯМА  с кого да се събера в мойту тъпу град  ;)

мисля вече да си лепна на цялото задно стъкло www hondabg.com

или по скоро да лепна fen klub honda (koe li ]e e po dobre)

пък дано да се разбере и тука че има някой от фен клуба

<{POST_SNAPBACK}>

Не се коси и в моя няма ама ме приютиха в саседния град :rolleyes:

П.П абе не знам за севлиево обаче в габрово е фул с хонди и все млади пишлимета ги карат айде вземете се организирайте нещо там

roadracer другия пат ще ди дам да тестваш спортноно окачване на някой завойчета да видиш защо сам маняк на траскането ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

Станчо....на тебе баце...Евала ...имам предвид феновете от СЗ ! Десетки Хонди се търкалят из града.....десетки флаери са забучени под чистачките....просто въпрос на ентусиазъм/аз печатам...Дога ,Марти и Жената.....защипват/ :D Затова се кефя...щото предния път бяхме 5 коли на кръст !

<{POST_SNAPBACK}>

:D

Бе колега, земи пусни дизайна на тоз флайер, че да си разпечатам и аз - ей-така ми седи цветния принтер в бачкането (а, не съвсем, печатах сума ти проекти на кърпата ХОНДА). Че аз досега такива флайери не съм виждал, а доста хонди срещам (вкл. и докато съм пеша, та мога лесно да бучкам по чистачки). То софиянци не ми дадоха дизайна на "фен клуб" за кърпата, та да им се моля сега за файл за флайъри, ли? ;)

мисля вече да си лепна на цялото задно стъкло www hondabg.com

или по скоро да лепна fen klub honda (koe li ]e e po dobre)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз отдааавна плача за лепенки хонда фен клуб, ама все нямало :P ще си изрежа от фолио и ще си лепна на джама. А може и да си сложа (сложиш) кърпата ХОНДА на задния джам, а? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Бе колега, земи пусни дизайна на тоз флайер

...Утре като се прибера в СЗ...ще кача снимка на флаерчето...който иска може да взаймства идеята...сигурно има идруги колеги, които си правят подобни рекламни матриали на Сайта... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Бе колега, земи пусни дизайна на тоз флайер

...Утре като се прибера в СЗ...ще кача снимка на флаерчето...който иска може да взаймства идеята...сигурно има идруги колеги, които си правят подобни рекламни матриали на Сайта... :P

<{POST_SNAPBACK}>

Ти обеща и да правиш лешенки фен клуб като вашите всички с такива а аз :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-
Отговорено (Редактирано)

Ти обеща и да правиш лешенки фен клуб като вашите всички с такива а аз  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз чакам лепенки от 100 години.. :blink: някой праил ли е въобще? Уж след годишната среща щеше да има... Мисля да пусна тема по този въпрос скоро... Редактирано от -=airman=-

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Моят Флаер изглежда така :

Публикувано изображение

...1:1 с размера ,който печатам ! :unsure:

Станчо....баце...не съм забравил за стикерите...обаче човека който..трее да ги направи..е МартиХонда...или ако ми остане малко време ше отида да направя 10 бройки ! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Пичове, ако искате от стандартните лепенки на фенклуба (който си няма де) мога да взема колкото искате и като ходя към Кз да ги предам на Станчо, а той да ви ги разпределя. Пък може и до СТ да мина, знам ли...Само да се подобри положението от аватара

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1

Пичове, ако искате от стандартните лепенки на фенклуба (който си няма де) мога да взема колкото искате и като ходя към Кз да ги предам на Станчо, а той да ви ги разпределя. Пък може и до СТ да мина, знам ли...

Само да се подобри положението от аватара

<{POST_SNAPBACK}>

[/quot

като дойде време да си идваш ми пиши на Л.С. да ти кажа ако не сам взел от колегите от Зарата да ти кажа да вземеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...