Jump to content
Guest Venci

Семеринги на двигателя

Recommended Posts

Guest Venci
Публикувано (Редактирано)

Има една 5г тука, която ме вълнува, обаче имала семеринги и вложки на двигателя за смяна. Някой може ли да ме светне, за кво става въпрос, че не намерих тема. "Хвърляла" масло или нещо такова?

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Ако става въпрос са сивик-има три семера,двата са от към ангренажа на разпределителя и коляновия вал,които могат да се сменят при смяната на ангренажа,а и не е задължително да се сменя ангренажа-тои е маслоустои4ив,а другия е откъм съеденителя под махивика на коляновия вал,които се сменя по трудно разбира се ,трябва да се свалят скоростите, а под вложки какво имат предвит незнам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Понеже ще се продава скоро, а е със спортен филтър, сменена изпусквателна с-ма и разни други тунинг неща и ме интересува какво ще излезе, като пари да се ремонтира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragon3
Отговорено (Редактирано)

ако е заминала семерингата на коляновия вал може и валът и основните лагери да са прецакани /аз имах такъв случай, но не на хонда/за справка:вложки викат на маслените уплътнения на клапаните

Редактирано от dragon3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

ако е заминала семерингата на коляновия вал може и валът и основните лагери да са прецакани /аз имах такъв случай, но не на хонда/

за справка:вложки викат на маслените уплътнения на клапаните

<{POST_SNAPBACK}>

:):);););)

това за пръв път го 4увам,но както и дае.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Ако може да помоля Омбре, Миамото и Чикирики да се изкажат. Че ще се продава колата и сигурно първо тук ще я пусне момчето. А няма да може всеки да я види. То май най-добре да я видят, ама...

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragon3

това за пръв път го 4увам,но както и дае.

<{POST_SNAPBACK}>

ми те специалистите от фирмения сервиз на VW не бяха чували, ама се направиха ,че не са и го видели.

а пък аз го чух и видях.

:);):););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

За вложките не бях 4увал,другото е възможно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragon3

едно време тъй им викаха маисторите на старите жигулита и москвичи,а сега не знам-може да има и нещо ново.ама щом хвърля масло тая кола-ако са вложки,ще е мазен ауспуха; а ако са сегменти- ще изгаря маслото,ще пуши синкаво и ще мирише.така мисля аз :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

Колега извиняваи 4е все те контрирам,ама ако си на ясно с работата на двигателя-помисли преди да пи6е6 глупости

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragon3

колега, може и да пиша глупости и изказвам мнения/все пак това е форум/, ама да не се окаже че се занимавам с двигатели по -дълго време от тебе,с по големи работни обеми и значително с повече аварии. но стига--всеки си знае!мойте уважения! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zenko

колега, може и да пиша глупости и изказвам мнения/все пак това е форум/, ама да не се окаже че се занимавам с двигатели по -дълго време от тебе,с по големи работни обеми и значително с повече аварии. но стига--всеки си знае!

мойте уважения!  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз съм новак в тая област :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...