Jump to content
Guest surr3a1

Боя във Спрей

Recommended Posts

Guest surr3a1

Здрасти...Знам че на Симеон има доста... идеята ми е коя точно марка да си зема и да накарам да ми я вкарат в спрейче?Някой земал ли е такова нещо. Разликата в центе е минимална на различните фирми, но предполагам че качеството ще е по различно?!Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Здрасти...

Знам че на Симеон има доста... идеята ми е коя точно марка да си зема и да накарам да ми я вкарат в спрейче?

Някой земал ли е такова нещо. Разликата в центе е минимална на различните фирми, но предполагам че качеството ще е по различно?!

Мерси

<{POST_SNAPBACK}>

сори че ти сера в темата...ама за това кадето си мисля ли става въпрос.....правиш си боя за боядисване и си я вкарваш в фалкон и си пръскаш като ти потрябва :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

нещо такова.. отиваш примерно с капачката на резервоара при пичовете и за 5мин ти пълнят един флакон 400-450мл. и след това си пръскаш каквото искаш. аз искам пласмасите дето са вътре сички да ги пръсна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Да, и за търся такава услуга.Имам ужасно подозрение, че тези евтини и качествени бои ги заместиха умишлено със скъпите, които само проф. бояджия може да ползва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Вчера си направих тази работа.Напълниха ми флакон 400мл с боя точно като оригиналнта на колата 20лв.Пръснах си някой неща и мога да кажа, че боята е неочвешка и съм много доволен.Пръскал съм с доста спрейове и тази определено има рзлика. Само с лака е проблема, че не е като този дето ползват бояджийте и казват, че не го правят на спрей.Както и да е. Има доста места дето пълнят ако накой иска ще му кажа на лични къде точо е това място.П.С.Там продават и Денсо Иридиум на мн добра цена...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Е , то ако и лака беше както трябва нямаше да ходим по бояджии само да ни цапат колите :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Вчера си направих тази работа.

Напълниха ми флакон 400мл с боя точно като оригиналнта на колата 20лв.

Пръснах си някой неща и мога да кажа, че боята е неочвешка и съм много доволен.

Пръскал съм с доста спрейове и тази определено има рзлика.

Само с лака е проблема, че не е като този дето ползват бояджийте и казват, че не го правят на спрей.

Както и да е. Има доста места дето пълнят ако накой иска ще му кажа на лични къде точо е това място.

П.С.

Там продават и Денсо Иридиум на мн добра цена...

<{POST_SNAPBACK}>

Еми сподели на мен :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Направо сподели тук, че и на мен ми стана интересно :)Предполагам на доста хора ще е полезно тва инфо.....Благодарим предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Здрасти...споделям, че ми омръзна да пиша на лични :)М/у Опълченска и К.Величков.От Опълченска към К.В след градинката от ляво дето се пада на следващата пряка пак от ляво.На магазина има много голяма табела: ACDelco - бяло на синьо. До него има магазин за сприачни системи и е едно от малкото места дето има гумички уплътняващи буталното цилиндърче на задни дискови спирачки - така наречения "ремонтен комплект" !!!Успех... и като допълнение - ако ще ви е боядисване за 1ви път.. не го правете с тази боя, че ще отиде напразно :). Боядисването не е лесно колкото изглежда. Вземете си някаква обикновенна черен мат примерно и малко упражнявайте.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Да разбираме ли, че става дума за магазин, който е на ул.Пиротска?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...