Jump to content
razbiv

Покупка на автомобил.Въпрос.

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имам един въпрос който на повечето от вас може да се стори глупав,но не съм съвсем наясно.Мога ли да закупя автомобил нов внос,които не е регистриран в кат,не му е плащана еко такса и т.н,и след покупката той да си остане нерегистриран за неопределено време.Примерно да си го вкарам в гаража и да си стои там няколко години,докато реша да го регистрирам.Благодаря предварително за отговорите.

Редактирано от razbiv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може естествено,ако искаш и цял автовоз можеш да си вземеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич, аз си докарах на ход моята хонда от Англия и карах нерегистрирана цели 8 месеца и след това я регистрирах и нямах никакви проблеми, така че не виждам какво те притеснява. Ако искаш да я караш така с чужди номера трябва да имаш застраховка, преглед и договор за покупко-продажба. А забравих да кажа, че имаш около 2 седмици след покупката да я регистрираш ако я купиш така от България, ако си я докараш ти от чужбина и там договора ти е директно на твое име няма да имаш проблем.

Редактирано от d0gyyy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз точно това имах предвид.Че колата ще я закупя от българия,а тя е нов внос и не е регистрирана в кат,и ми се искаше така да си остане и след като я закупя, около година две,но явно от това което си написал няма как да стане.Благодаря за информацията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В много от автокъщите могат да ти напишат договора за покупката на колата на твое име, всмисъл че все едно ти си си я докарал от някъде си.Поне аз като си купувах моята ми я написаха все едно аз съм си я докарал и така си спестих и ходенията по нотариуси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...