FALKON 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2011 Пак малко ще разпитам ама няма начин.Има ли някаква особенност при слагане на 1-2-3 от црх на моита англичанка ,че сам голям мераклия да стане што годе добра атмосверка,че е и семеина машината.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #2 Отговорено 8 Октомври, 2011 (Редактирано) А не е ли по добре да сложиш само 3-та и 4-та от рекса и един нов файнъл драйф на 4,4 примерно? Първата на всички Д-серии е еднаква . Ето ти линк с числата и си избериhttp://forums.hondabg.com/forum/post6184.html?hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%20%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0#p6184 Понеже на мен ми смениха Файнъла на англичанката ,та тогава ме светнаха, че принципно скоростите били доста добре подредени като изключим дългия файнъл драйф.Сега съм с такъв като твоя 4,25(гледам че караш малък витек.Прасни един още по къс файнъл. Ако решиш в линка който ти дадох можеш да попиташ AMD;HondЮ или teror1sta .Доста кутии са разкостили ,та поне ще те ориентират съвсем професионално. Редактирано 8 Октомври, 2011 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #3 Отговорено 8 Октомври, 2011 (Редактирано) Сега проверих ,че линка нещо не тръгва и така и не можах да го оправя.honda-bulgaria .com /forum/Това е форума ,пишеш "Предавателни числа на скоростните кутии при Хонда"и ще ти излезе цялата информация за Д-серия Редактирано 8 Октомври, 2011 от 4ushi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #4 Отговорено 8 Октомври, 2011 Понеже сам малко невеж в тази насока,някои ако сподели што е то фаинал драив?Бих бил много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #5 Отговорено 8 Октомври, 2011 Файнал драйва е предавателното число м/у вторичния вал и ринга на диференциала.Или на прост нашенски език крайно предавателно число на цялата кутия ,прави я цялата или по къса или по дълга, а не само определена скорост както ти искаш да сложиш по къса 3-та от рекс примерно, но да запазиш другите скорости същите.http://honda-fanatics.com/viewtopic.php?f=26&t=96Да видим този линк дали ще тръгне за да добиеш по ясна представа за това което си решил да правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #6 Отговорено 8 Октомври, 2011 Евала колега сега вече знам точно какво да направя,още един път мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #7 Отговорено 8 Октомври, 2011 Нали за това е форума,да помага кой с каквото може и както може. Между другото намери добър майстор да ти сглоби кутията за да не стане мазало после.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове