Jump to content
FALKON

СКОРОСТИ ОТ Д16А8

Recommended Posts

Пак малко ще разпитам ама няма начин.Има ли някаква особенност при слагане на 1-2-3 от црх на моита англичанка ,че сам голям мераклия да стане што годе добра атмосверка,че е и семеина машината.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не е ли по добре да сложиш само 3-та и 4-та от рекса и един нов файнъл драйф на 4,4 примерно? Първата на всички Д-серии е еднаква . Ето ти линк с числата и си избериhttp://forums.hondabg.com/forum/post6184.html?hilit=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%20%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0#p6184 Понеже на мен ми смениха Файнъла на англичанката ,та тогава ме светнаха, че принципно скоростите били доста добре подредени като изключим дългия файнъл драйф.Сега съм с такъв като твоя 4,25(гледам че караш малък витек.Прасни един още по къс файнъл. Ако решиш в линка който ти дадох можеш да попиташ AMD;HondЮ или teror1sta .Доста кутии са разкостили ,та поне ще те ориентират съвсем професионално.

Редактирано от 4ushi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега проверих ,че линка нещо не тръгва и така и не можах да го оправя.honda-bulgaria .com /forum/Това е форума ,пишеш "Предавателни числа на скоростните кутии при Хонда"и ще ти излезе цялата информация за Д-серия

Редактирано от 4ushi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже сам малко невеж в тази насока,някои ако сподели што е то фаинал драив?Бих бил много благодарен:huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Файнал драйва е предавателното число м/у вторичния вал и ринга на диференциала.Или на прост нашенски език крайно предавателно число на цялата кутия ,прави я цялата или по къса или по дълга, а не само определена скорост както ти искаш да сложиш по къса 3-та от рекс примерно, но да запазиш другите скорости същите.http://honda-fanatics.com/viewtopic.php?f=26&t=96Да видим този линк дали ще тръгне за да добиеш по ясна представа за това което си решил да правиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала колега сега вече знам точно какво да направя,още един път мерси за инфото;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали за това е форума,да помага кой с каквото може и както може. Между другото намери добър майстор да ти сглоби кутията за да не стане мазало после.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...