Jump to content
v1k7or

Малко помощ.

Recommended Posts

Колеги някой може ли да ме опъти къде се намира склада на Мартинели в гр.Варна. Знам само, че е в ЗПЗ(Западна промишлена зона), но по нататък не мога да се оправя ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

брат, от кръговото под метро продължаваш надолу към езерния път и след 800 метра завиваш на ляво (пада се втората пресечка или за да се ориентираш по добре когато пътя стане 3 платна тогава завиваш на ляво). Като завиеш след 20 метра от дясната ти страна има един портал с плъзгаща решетка, точно там в момента копаят но има път да се мине, влизаш през него и ако не ти стане ясно сега като ти обясня можеш да попиташ чичката дето е вътре. Така влизаш през портала караш 10 метра и завиваш на ляво, така че складовете за материали да ти се падат от дясната страна и караш само на право докато не видиш една естакада леко в дясно. Трябва да минеш покрай естакадата, така че тя да ти се падне от ляво (самия път слиза леко надолу). Караш по този път като самият път прави лек ляв завой и след има няма 50 - 100 метра ще излезеш пред склада на Мартинели (по принцип представлява едно голямо старо хале). Мисля, че няма да имаш проблем да го намериш :).

Редактирано от d0gyyy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...