v1k7or 34 #1 Публикувано 7 Октомври, 2011 Колеги някой може ли да ме опъти къде се намира склада на Мартинели в гр.Варна. Знам само, че е в ЗПЗ(Западна промишлена зона), но по нататък не мога да се оправя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d0gyyy 77 #2 Отговорено 7 Октомври, 2011 (Редактирано) брат, от кръговото под метро продължаваш надолу към езерния път и след 800 метра завиваш на ляво (пада се втората пресечка или за да се ориентираш по добре когато пътя стане 3 платна тогава завиваш на ляво). Като завиеш след 20 метра от дясната ти страна има един портал с плъзгаща решетка, точно там в момента копаят но има път да се мине, влизаш през него и ако не ти стане ясно сега като ти обясня можеш да попиташ чичката дето е вътре. Така влизаш през портала караш 10 метра и завиваш на ляво, така че складовете за материали да ти се падат от дясната страна и караш само на право докато не видиш една естакада леко в дясно. Трябва да минеш покрай естакадата, така че тя да ти се падне от ляво (самия път слиза леко надолу). Караш по този път като самият път прави лек ляв завой и след има няма 50 - 100 метра ще излезеш пред склада на Мартинели (по принцип представлява едно голямо старо хале). Мисля, че няма да имаш проблем да го намериш . Редактирано 7 Октомври, 2011 от d0gyyy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 7 Октомври, 2011 Благодаря колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове