brum 2 #1 Публикувано 5 Октомври, 2011 колеги имам едно въпросче - на прелюд 4 та генерация - на багажника има една пластмаса където стои номера , ама не тая дето я дават ор кат ами след нея. че въпроса ми е как се маха тоава нещо за да мога да стигна до ключалката??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 5 Октомври, 2011 Нещо не ми стана ясно.Каква е тая пластмаса дето ще ти закрива ключалката? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #3 Отговорено 5 Октомври, 2011 (Редактирано) колеги имам едно въпросче - на прелюд 4 та генерация - на багажника има една пластмаса където стои номера , ама не тая дето я дават ор кат ами след нея. че въпроса ми е как се маха тоава нещо за да мога да стигна до ключалката???????Отвори багажника, отвърти гайките, които придържат този детайл към капака, натискай внимателно, за да излязат пластмасовите крачета, махни кабелите за осветление на номера и готово А какво ще правиш с ключалката е друг въпрос Редактирано 5 Октомври, 2011 от ZAPPA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brum 2 #4 Отговорено 7 Октомври, 2011 клу4алката не е проблема - имам една малко странна идея за задния капак ( не е да се запулжа мястото като на голф) просто екпериментирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове