Jump to content
Guest PIXIE

мамка им крадлива

Recommended Posts

Guest PIXIE

снощи пред Японския хотел в Лозенец неизвестно лице(пожелавам му цял живот триперливи путки да чука и да му окапе пишката от антибиотици) ми е свтило музиката от хондичката.не знаех на кой да се оплача затова реших да си излея яда тук.С извинение за думите и си пазете музиките.Интересното беше че колата си беше заключена и по нищо не личеше че някои е влизал.За мое най-голямо нещастие и най-голямо щастие на крадеца-панела беше на цд-то. ;) Ей такъв да го набарам-ще му вържа единия крак за теглича отзад и ще мина по цяла Витошка с него,ще си платя акта на куките и ще им го навра в багажника ако е останало нещо от него.Възмездието идва някой ден за всички;)!!Поздрави на всички фенове на най-яката марка;)!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kid Android

снощи пред Японския хотел  в Лозенец неизвестно лице(пожелавам му цял живот триперливи путки да чука и да му окапе пишката от антибиотици) ми е свтило музиката от хондичката.

не знаех на кой да се оплача затова реших да си излея яда тук.С извинение за думите и си пазете музиките.Интересното беше че колата си беше заключена и по нищо не личеше че някои е влизал.За мое най-голямо нещастие и най-голямо щастие на крадеца-панела беше на цд-то. ;)

Ей такъв да го набарам-ще му вържа единия крак за теглича отзад и ще мина по цяла Витошка с него,ще си платя акта на куките и ще им го навра в багажника ако е останало нещо от него.

Възмездието идва някой ден за всички;)!!

Поздрави на всички фенове на най-яката марка;)!!

<{POST_SNAPBACK}>

Много съжалявам! ;)(

Аз затова не си слагам хубава музика и само се чудя как не са ми взели още джантите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ами ти защо си оставяш панела на цд то , те тея крадливи манафи само това чакат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Кофти работа колега..... така е тука... ако неподходящия човек види че панела или нещо по ценно има в колата и веднага изгаряш. Да му се връща на тоя ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6
Отговорено (Редактирано)

Много съжалявам, колега! И на мен бяха ми свили един Blaupunkt от старата кола, и ДЗИ ми платиха само 50 лв., защото нямах фактура за него. Но неприятното преживяване да видя разбитото стъкло, да звъня на полицаите и да знам че нещо няма да се промени никой не ми го плати ;) После ми казаха, че уж ги хванали-някакви наркоманчета, амам видите ли нямало доказателства и ги пуснали-ами тея отпечатъци за къв .... ги сваляха? Ама така ще е, като депутк...те се гушят от дрогата. Ни Евросъюз ще ни оправи, ни Бат Бойко ;)

Редактирано от Civic*6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Всички, които искат стъклата им да са БРОНИРАНИ да видят този линк:LLUMAR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackw

Мойта музика си я свалям винаги. Преди няколко месеца ми бяха свалили задното стъкло и отнесли цялата кора с колоните...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

съчувствам ти колега, и аз съм имал подобно неприятно чувство. маркар, че си носех панела винаги в мен, се случи да ми дигнат цд-то. така, че и това не е гаранция. така ще докато тук не спрат да купуват от крадците, ако нямат на кого да го продадат, ще се замислят дали да нагазват лука за няма нищо, ама в бг всеки гледа да мине тънко и купува от джамбазите на полувин цена без да се замисли, че някой може да е прекаран за това... предпочитам да нямам музика от колкото да им правя далаверата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PIXIE

мерси за съчувствието,колеги!аз пак ще си купя ново ЦД,защото не искам да е някое крадено и друг да е изгорял заради мен,но за съжаление това е положението.нито полиция ще викам,нито пари от каското ще взема.парите се изкарват.Да сме живи и здрави-зъболекар съм-ще ги изкарам.Но ме е яд,защото ако няма кои да ги купува тия крадени неща,няма да има крадци.а оня наркоман дето го е взел ще се бодне 2-3 пъти с кинтите от ЦД-то и после пак ще краде.Фирмата в която работя направи цяла клиника за наркомани.Влизат за да се лекуват а крадат наркотиците от кабинетите.темата е дълга и необятна,остава само насладата от Хонда.Между другото скоро сигурно се наложи да я продам защото имаме с жената 3 коли вече,но това по натам.Поздави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Manolov

Пак си добре на един приятел му лепнаха джантите на охраняемпаркинг джантите.Не му ги платиха казаха му,че паркинга е платен,а не охраняем и пи една студена вода

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Пак си добре на един приятел му лепнаха джантите на охраняемпаркинг джантите.Не му ги платиха казаха му,че паркинга е платен,а не охраняем и пи една студена вода

<{POST_SNAPBACK}>

:):) Ма как така е платен а не е охраняем за какво е платил тогава за красотата на околната природа ли ма им е....а ма....а мизерна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Пак си добре на един приятел му лепнаха джантите наохраняемпаркинг джантите.Не му ги платиха казаха му,че паркинга е платен, а не охраняем и пи една студена вода

<{POST_SNAPBACK}>

Явно не е платил достатъчно и те са решили сами да оправят сметката :)

Ако не е тайна къде е този паркинг да знам да не паркирам там ... ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

<{POST_SNAPBACK}>

:):blink: Ма как така е платен а не е охраняем за какво е платил тогава за красотата на околната природа ли ма им е....а ма....а мизерна

<{POST_SNAPBACK}>

това си е стар номер за измъкване на всички платени паркинги, как не го знаете? Колко коли изчезнаха по този начин......... :) Я питай където и да е каква им е отговорността при щета, или кражба да видиш ко ше ти кажат :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragon3

тя май цялата държава е като охраняем паркинг :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

<{POST_SNAPBACK}>

Това, че панелът не е на касетофона, не е гаранция, че няма да си го харесат. Въпреки, че панела винаги го махам, преди две седмици циганетата бяха разбили триъгълното прозорче на задната врата и едно от тях се беше намърдало вътре, но не успяло да излезе навън, та се наложи да го караме в районното :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Преди две седмици циганетата бяха разбили триъгълното прозорче на задната врата и едно от тях се беше намърдало вътре, но не успяло да излезе навън, та се наложи да го караме в районното :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Е ,поне си е заслужавало ... сега има да се хвали че е седяло в хонда :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

Това, че панелът не е на касетофона, не е гаранция, че няма да си го харесат. Въпреки, че панела винаги го махам, преди две седмици циганетата бяха разбили триъгълното прозорче на задната врата и едно от тях се беше намърдало вътре, но не успяло да излезе навън, та се наложи да го караме в районното :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ама вие живо ли го закарахте в районното :)

п.п. Относно платените паркинги си е така. На един приятел му гепаха така колата и после се разбра, че те не носели отговорност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Моята кола стои пред вкъщи и единственото, което ми свалят са капачките на винтилите. Засега имам късмет :) . То стъклата и без касетофон, могат да ти ги счупят. Според мен тва фолио е голяма работа. Баща ми има едни авери, които правят бронировки и чще видя за оферта. Единия ми съсед е полицай от големите чинове и си спира колата пред моята и все му чупят по нещо и може и аз да "намажа" следващият път. В нашата махла има и доста джамбази, абе въобще...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

<{POST_SNAPBACK}>

Това, че панелът не е на касетофона, не е гаранция, че няма да си го харесат. Въпреки, че панела винаги го махам, преди две седмици циганетата бяха разбили триъгълното прозорче на задната врата и едно от тях се беше намърдало вътре, но не успяло да излезе навън, та се наложи да го караме в районното :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ама вие живо ли го закарахте в районното :)

п.п. Относно платените паркинги си е така. На един приятел му гепаха така колата и после се разбра, че те не носели отговорност :)

<{POST_SNAPBACK}>

Живо, та. То беше на има-няма десет годинки, иначе как щеше да влезе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...