Jump to content
Guest lamerko

Питане за едно хонде

Recommended Posts

Guest lamerko

Абе хора какво му е на това хонде ТУК всяка седмицая пускат в мобилето и всеки път нещо ново в допълнителната информация. Какво ли не правят за да я продадът цената и добра, но явно и има нещо (освен раждата). Някой ако зна нека каже.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pepe
Отговорено (Редактирано)

На мен лично ми е много съмнителен, не искам да обидя търговеца, но продава много коли в почти всички сайтове и вестници и на всякъде пише качваш се и караш, идеално състояние на мотора и ходовата част-все едно е минал на преглед в Италия преди да я докара!? пък и от Враца/нищо против колегите от там но....както каза някой от колегите имат фабрика за инвалиди/ ;) 95г. на 134к звучи супер но.... ;)

Редактирано от Pepe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Позната ми е обявата ... аз лично не бих се обадил .... Т'ва че сигурно от половин година минимум не е продадена тая кола трябва да ти говори достатъчно. Такива хонди доста се търсят , така че ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

За тия пари трябва да е златна а да не говорим че нещо ме съмнява че боята плаче за нова покрай тия ръждички ще откриеш и по големи дупки стига да я поогледаш за окачването съм сигурен че е за смяна щон не казва че е перфектно значи и на автоджабазина му е съвестно толкова да лъже :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

За тия пари...на инвалид... ми по-добре е да потърсиш друга, май. Наистина трябва да е златна :D . Това е моето мнение, ако те вълнува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Piti

Абе хора какво му е на това хонде ТУК всяка седмицая пускат в мобилето и всеки път нещо ново в допълнителната информация. Какво ли не правят за да я продадът цената и добра, но явно и има нещо (освен раждата). Някой ако зна нека каже.

<{POST_SNAPBACK}>

Най-напред метни един поглед в тази тема и виж какво се дискутира там... :)

След това обърни внимание на 3-тата снимка (интериорната) - видимо е, че модела НЕ Е с ел. огледала, а в "допълнителната информация" е написано наличието на такива :)

Освен това се направи, и че въобще не си видял "януари 1995г." за "дата на производство" на това хонде...

...и спирам дотук, че ще взема да се сетя още нещо... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...