DuMuTkO 1 #1 Публикувано 4 Октомври, 2011 Казусът е следният:Преди 2 години си смених двигателя на Хонда-та. Старият беше Д14А3, новият Д14А4. Купих го от приятел, собственик на морга. Двигателят е с изрядни документи. Отидох до КАТ-Бургас (аз съм от там) и ми съобщиха, че трябвало да мине някаква комисия, която идвала веднъж месечно от София в Бургас (Това е така, защото новият двигател е с 15 конски сили по-мощен от стария). Другият проблем е, че уча и работя в София и ми е непосилно да отида точно в този ден до Бургас, за да си узаконя двигателя.Въпросът ми е: Възможно ли е да мина тази комисия в София, да ми се издаде документ, удостоверяващ успешно минатата комисия и с този документ да си отида в Бургас и да си изкарам новия талон на колата с номера на новия двигател?Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #2 Отговорено 4 Октомври, 2011 Не би следвало, да те карат да минаваш тая комисия при положение, че и двата двигателя са слагани в това купе. Един приятел си сменя двигателя миналата седмица на БМВ от 318ИС мина на 320. Нямаше никакъв проблем. Просто си отиде с двата документа и това беше. Тая комисия която те карат да минаваш да не би да е Техно Тест? Нещо се опитват да те накарат да даваш грешни пари ми се струва на мен. Ако не съм прав, някой да ме поправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
botlik3 45 #3 Отговорено 4 Октомври, 2011 (Редактирано) Комисията, за която говориш, трябва да е на Технологичен Институт по Автомобилна Техника (ТИАТ). Ето им го графика за всички градове. Цък.. Интересното е, че не пише нищо за София. Може да им звъннеш и да питаш. Редактирано 4 Октомври, 2011 от botlik3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
НРТЕАМ 0 #4 Отговорено 4 Октомври, 2011 за 15к.с. искат Технотест, задължително+договор за покупко-продажба на двигателя,заверен при нотариус/или фактура/.А за комисията от Технотест-ами те са си Софиянци,и са в София всеки ден,целогодишно.Някъде към летището се намиралиАко те интересува нещо-питай,преди месец минах по този път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове