Jump to content
Guest Civic*6

Тема за размисъл

Recommended Posts

Guest Civic*6
http://dnes.dir.bg/2006/07/12/news413809.html Много е говорено по темата с голфовете, според мен е въпрос до манталитет, не до марка. По-важното е, че на пътя трябва да пазим не само себе си, а и другите участници в движението, включително пешеходците. Особено сега, в сезона на отпуските, нека караме по-внимателно! ДА ПЕСТИМ НЕ МИНУТИТЕ, А ЖИВОТА!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Аре стига сте писали бози по тоя форум ..............Мисли6 ли 4е са е размазал 4овека 6тот е бил с Голф

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Така е... в отпускарския период все стават много неприятни произшествия.... все семейства и все със смъртни случай. :blink:п.с. но нека не превръщаме темата в анти-голф.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

аз ще ви кажа, че преди карах много диво ... лудо .. където колкото може ... откакто паднах с мотора и един приател , лека му пръст, загина с мотор съм друг .. просто трябва винаги да се кара с мозък ВИНАГИ!защото за 1 минута може да станат толкова бели че не е истинаи никога не пиите и да карате ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Пичове това много хубаво, и съм сигурен 4е всеки знае 4е тряаа да внимава, да не кара бързо по улиците, да пази учасниците от движението, но хората в по-малките градове кадето нямат и сфетофари даже са свикнали да карат така лудо, и без да се оглеждат. Като нямат движение по пътищата и оредял кат щото всички се познават и няма кой да ги санкционира 6те е така. И после като отидат на магистрала или в голям град с някъв среден клас автомобил, тряаа да се изпъчат че в Чочорлигово, Търговищка област имат еди ква си кола. Най-общо казано и НЕ важи за абсолютно всички естествено.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic*6

Аре стига сте писали бози по тоя форум ..............

Мисли6 ли 4е са е размазал 4овека 6тот е бил с Голф

<{POST_SNAPBACK}>

Казах, че е въпрос на манталитет, не на марка! Водих се единствено от добри намерения. По-спокойно.

А "се е размазал", защото е карал с превишена скорост в участък с намалена видимост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

Аре стига сте писали бози по тоя форум ..............

Тази тема, както тази за протеста са за Офтопик. Този раздел е за теми свързани с Хонда.....Иначе съм съгласен, че случката е трагична и с призива за по-внимателно шофиране! Въпреки, че при липса на видимост незнам какво действие би било най-правилно :blink: Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

тегава работа е това с невниманието, щотот за една секунда да се разконцентрираш и последиците могат да бъдат страшни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

аз ще ви кажа, че преди карах много диво ... лудо .. където колкото може ...

откакто паднах с мотора и един приател , лека му пръст, загина с мотор съм друг ..

просто трябва винаги да се кара с мозък ВИНАГИ!

защото за 1 минута може да станат толкова бели че не е истина

и никога не пиите и да карате ..

<{POST_SNAPBACK}>

минута е много(не предаването).....просто 4-5 секунди и край ...става лайното...преживял съм го ...стана за секунди ;);) Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Аре стига сте писали бози по тоя форум ..............Мисли6 ли 4е са е размазал 4овека 6тот е бил с Голф

;) ....има един лаф..."който си го няма ,....." ,нали се сещате ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

...стана за секунди ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

при мен бяха милисекунди! ... максимум секунда... и бааааммммм в тополата! ;)

След това се появиха 2 проблема. Пъро - после ми беше много трудно да се кача пак зад волана... Но го направих и не съжелявам! И второ - с времето го позабравих и се усещам на моменти, че правя глупости, а не трябва! Хубавото е, че се усещам и спирам, защото тогава не ме гонеха такива мисли. Но все пак сега съм къде, къде по-разумен. Лошото е за тези, на които им се случва за първи и последен път. Те нямат право да преосмислят и да си вземат бележка. Никой не е застрахован и не може да каже, че на него няма да се случи! Тези, които го твърдят, обикновено са следващите...

Някъде в друг форум (мисля беше моторджийски) четох скоро нещо, което почти запомних. Въпросът беше "С каква мисъл тръгваш на път?". Отговора, който ми направи впечатление беше: "Да се пазя от изкушението да правя неразумни неща, а късмета ми да ме пази от безумието на другите!" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

"Да се пазя от изкушението да правя неразумни неща, а късмета ми да ме пази от безумието на другите!"

....Ей тва е истината ! Абсолютно всеки път тръгвам с нея ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

абе тези теми са грозни, досадни, ама тряя се четат по-често, че не се знае кога-кого ще спасят от неразумна постъпка, а с тезималки пъргавелки всички сме изложени на такъв риск ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Хората са го казали- "Шит хапенс"! И да се спука човек да е внимателен, в повечето случаи не зависи от него. Баща ми за 30г. стаж на шофер няма 1 катастрофа, качи се за 10 мин да го возят и - половин месец кома, с комоцио, натрошен гръден кош, не чува добре... И то заради едни невключени фарове! Тези неща, когато си на 8 те впечатляват. Но вече карам и се надявам да е задълго, но това не зависи само от мен. Това е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

...стана за секунди ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

при мен бяха милисекунди! ... максимум секунда... и бааааммммм в тополата! ;)

След това се появиха 2 проблема. Пъро - после ми беше много трудно да се кача пак зад волана... Но го направих и не съжелявам! И второ - с времето го позабравих и се усещам на моменти, че правя глупости, а не трябва! Хубавото е, че се усещам и спирам, защото тогава не ме гонеха такива мисли. Но все пак сега съм къде, къде по-разумен. Лошото е за тези, на които им се случва за първи и последен път. Те нямат право да преосмислят и да си вземат бележка. Никой не е застрахован и не може да каже, че на него няма да се случи! Тези, които го твърдят, обикновено са следващите...

Някъде в друг форум (мисля беше моторджийски) четох скоро нещо, което почти запомних. Въпросът беше "С каква мисъл тръгваш на път?". Отговора, който ми направи впечатление беше: "Да се пазя от изкушението да правя неразумни неща, а късмета ми да ме пази от безумието на другите!" ;)

<{POST_SNAPBACK}>

бях на съшото дередже...просто се насирах ...мислех си като се кача отново на кола...ми ако пак ми се случи...стах голям...но това ме направи по добър по разумен и по внимателен шофиор...хубуу че беше малкия дявол...че не знам...и наскоро ме попитаха "абе защо си се съсредоточил така в пътя и не казваш нищо" аз отговорих че е достатъчна секунда невнимание и си пътник....да бъдем разумни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Пичове това много хубаво, и съм сигурен 4е всеки знае 4е тряаа да внимава, да не кара бързо по улиците, да пази учасниците от движението, но хората в по-малките градове кадето нямат и сфетофари даже са свикнали да карат така лудо, и без да се оглеждат. Като нямат движение по пътищата и оредял кат щото всички се познават и няма кой да ги санкционира 6те е така. И после като отидат на магистрала или в голям град с някъв среден клас автомобил, тряаа да се изпъчат че в Чочорлигово, Търговищка област имат еди ква си кола. Най-общо казано и НЕ важи за абсолютно всички естествено.

<{POST_SNAPBACK}>

Това за малките градове и села са бъра бъра най-смотаните със самочувствие шофьори са в София досега не ми се е случвало да ме натресат на светофар освен в София на орлов мост и при пазара красно село а да не говорим колко умници са ме изпреварвали отдясно когато има колона и пред мен и зад мен и след това се ръгне пред колоната на светофара най-отпред защото други бързаци като него ще го освиркат като ги пусне за надясно. А това да пуснеш някой пешоходец на пешоходна пътека граничи със срам до живот а като видиш някой с друг номер освевн С защо да не му свирнеме на тоя селянин че се е забавил 2сек. за лепенето за бронята да не говорим всички виждаме при леко преваляване какво става абе лекета има и в другите градове ама тука бъка от такива дето трябва да не има дават да карат нищо друго освен тротинетка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

<{POST_SNAPBACK}>

Това за малките градове и села са бъра бъра най-смотаните със самочувствие шофьори са в София досега не ми се е случвало да ме натресат на светофар освен в София на орлов мост и при пазара красно село а да не говорим колко умници са ме изпреварвали отдясно когато има колона и пред мен и зад мен и след това се ръгне пред колоната на светофара най-отпред защото други бързаци като него ще го освиркат като ги пусне за надясно. А това да пуснеш някой пешоходец на пешоходна пътека граничи със срам до живот а като видиш някой с друг номер освевн С защо да не му свирнеме на тоя селянин че се е забавил 2сек. за лепенето за бронята да не говорим всички виждаме при леко преваляване какво става абе лекета има и в другите градове ама тука бъка от такива дето трябва да не има дават да карат нищо друго освен тротинетка :D

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно си прав! :D

Да ви кажа честно, най приятното ми шофиране из София бе в Казармата когато карах един Руски джип, и всеки бягаше надалече от мен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...