Jump to content
Guest preludefan

HELP сервиз на Хонда в БУРГАС ?

Recommended Posts

Guest preludefan

До колегите от Бургас: Мнение за сервиза на Стоян Апостолов , че скъсах ремък и имам нужда от качествен ремонт . Колата е в Несебър и доколкото разбрах няма голям избор от специалисти .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

там няма да имаш грижи но ще ти земат бая пари4ки! колата с какви поражения е? мога да те насо4а кам един авер той има сервиз и е отварял и тунинговал хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

За начало-скъсан ангренажен ремък,предполагам няколко изкривени клапана но не съм отварял двигатела още

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

в движение с висока скорост/обороти ли го скъса?колата на предавка ли беше, изтреща ли или просто изгуби тяга?дано няма големи поражения!успех с ремонта. иначе за сервиза съм чувал добри неща, но цените му са високи, особено като за провинциятано нека поне я погледне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

За начало-скъсан ангренажен ремък,предполагам няколко изкривени клапана но не съм отварял двигатела още

<{POST_SNAPBACK}>

ами ако искаш да ти дам тел да се видите с мо4ето или пук да те закарам да видим кво ще кажат при авера ми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest preludefan

Благодаря приятели за мненията за сервиза на Ст.Апостолов . Вече се уговорих с него и петък машината влиза в бокса . А с колегите от Бургас не е лошо да се видим на някое питие.Аз съм в Несебър до края на лятото, тел ми е 0888 495 929 Недялко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...