Jump to content
Guest 8100rpm

Insider Info

Recommended Posts

Guest 8100rpm

Вчера се видях с едно приателче и както винаги заговорихме за хонда и тои ми сподели че в пловдив се подготвя някаква С2000 с турбо нямам кои знае каква информация но бих искъл да узная нешо повече дали я тунинговат за божура или :D:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

ами на националната среща аз говорих с пи4а той има много хонди и е мн пекан каза ми 4е само 4ете форума но невлиза да пише!колата каза 4е я беше пратил в италия мисля да я правят сега ве4е може да е тук незнам дали е за божура но то ще се 4уе ако се представи добре може пук и там да иде:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

хммммммммм нямам търпение за повече информация какво е направено па колата и как се представя :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Друга инсайд инфо :)ще се чуе, не го мислете :( пича през бая проблеми е минал с тая красавица, но като гледам не се отказва.Ако собственика го чете това, да знае че много народ му стискаме палци и го очакваме с нетърпение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Колата е факт - даже идва 2 пъти на месечните срещи. И аз чух, че е в бокса за още модификации. Имаме и доста снимки на хубавицата: туки още малко тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...