Guest 8100rpm #1 Публикувано 11 Юли, 2006 Вчера се видях с едно приателче и както винаги заговорихме за хонда и тои ми сподели че в пловдив се подготвя някаква С2000 с турбо нямам кои знае каква информация но бих искъл да узная нешо повече дали я тунинговат за божура или Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #2 Отговорено 11 Юли, 2006 ами на националната среща аз говорих с пи4а той има много хонди и е мн пекан каза ми 4е само 4ете форума но невлиза да пише!колата каза 4е я беше пратил в италия мисля да я правят сега ве4е може да е тук незнам дали е за божура но то ще се 4уе ако се представи добре може пук и там да иде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #3 Отговорено 11 Юли, 2006 хммммммммм нямам търпение за повече информация какво е направено па колата и как се представя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 12 Юли, 2006 Друга инсайд инфо ще се чуе, не го мислете пича през бая проблеми е минал с тая красавица, но като гледам не се отказва.Ако собственика го чете това, да знае че много народ му стискаме палци и го очакваме с нетърпение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #5 Отговорено 12 Юли, 2006 Колата е факт - даже идва 2 пъти на месечните срещи. И аз чух, че е в бокса за още модификации. Имаме и доста снимки на хубавицата: туки още малко тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове