Guest zora #1 Публикувано 11 Юли, 2006 Първо моля да ме извините за идиотската тема, но няма да се оправдавам, че съм я пуснала. Подозирам, че ще събере и доста мръсни коментари. Но все пак.Вече твърдо съм решила да си купя Сивик хечбак, убедих се и че мога да си слагам колелото в нея, без да го разглабям много-много. Остава само да разбера как е да караш такава Хонда. Искам да я пробвам, преди да съм си я купила. Но тъй като не познавам никого със Сивик хечбак, реших да пиша във форума, за да видя дали някой случайно няма да ми даде да направя кръгче с неговата кола. Имам шофьорска книжка и карам много внимателно. Жълта книжка нямам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petar #2 Отговорено 11 Юли, 2006 Аз съм много услужлив! Моят е 2-врат и пак се събира ВЕЛОСИПЕДЪТ ми, но хората са измислили изключително удобни багажници за тази цел. След кръкчето,може да се получи не желан ефект.Пристрастяване към хонда-та.Тогава няма да имаш нужда от велосипед! В следтсвие на всичко това,няма никакво значение какъв модел хонда си избираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #3 Отговорено 11 Юли, 2006 Имай пред вид, че трябва да пробваш на такава със същия двигател, че иначе може да останеш разочарована. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #4 Отговорено 11 Юли, 2006 Защо да е нежелан, много си е желан тоя ефект. А сигурен съм че си услужлив особено за дами желаещи да се качат на хондата ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest techobg #5 Отговорено 11 Юли, 2006 Първо моля да ме извините за идиотската тема, но няма да се оправдавам, че съм я пуснала. Подозирам, че ще събере и доста мръсни коментари. Но все пак. Вече твърдо съм решила да си купя Сивик хечбак, убедих се и че мога да си слагам колелото в нея, без да го разглабям много-много. Остава само да разбера как е да караш такава Хонда. Искам да я пробвам, преди да съм си я купила. Но тъй като не познавам никого със Сивик хечбак, реших да пиша във форума, за да видя дали някой случайно няма да ми даде да направя кръгче с неговата кола. Имам шофьорска книжка и карам много внимателно. Жълта книжка нямам <{POST_SNAPBACK}> Добре дошла,zora,като първи пост въпросът ти е доста интересен.......Без много бла, бла, бла, ти казвам ,че изборът ти е на ниво....... Само не разбрах как го слага това колело в хеча,като ,както казваш не познаваш никой с въпросната кола........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackw #6 Отговорено 11 Юли, 2006 При мен е играчка да се свали кората, и да се събере колело трябва да се свалат и двете гуми. Виждал съм багажник за 2 колелета който се закрепя за теглича. Много е удобно. Ако ти се кара 4 генерация пиши на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #7 Отговорено 11 Юли, 2006 поправете ме ако греша, но момичето не държи да си вози колелото докато прави кръгчето иначе доброволци при това от цялата страна гледам се стичат...труден избор ти предстои, но важното е че основният вече е направен и той е верен, а именно ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #8 Отговорено 11 Юли, 2006 И аз това казвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Civic*6 #9 Отговорено 11 Юли, 2006 Наистина добър избор! Но ако споделиш откъде си, ще е по-лесно. Иначе така като гледам, има услужливи колеги от цялата страна(включително и аз ). Интересно ако беше писал колега колко колежки щяха да се навият. Ей много сме лесни тва мъжете бе... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #10 Отговорено 11 Юли, 2006 (Редактирано) Зора пиле добре дошла! Напиши от каде си и съм сигурен че не едно а няколко кръгчета ще направиш с избраната от теб кола Редактирано 11 Юли, 2006 от MonsterOOD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #11 Отговорено 11 Юли, 2006 (Редактирано) Благодаря на всички за отговорите! (честно казано, очаквах доста да се заяждате с мене)В началото колата ще бъде най-вече за да се кефя докато я карам и за да си транспортирам байка до по-отдалечените от София места. Хондите са ми слабост, затова нямам съмнение за марката. Вероятно ще бъде Сивик 94-95 година, но не съм стигнала още до конкретна кола. Искам първо да изпробвам, за да реша окончателно.P.S. от София съм Редактирано 11 Юли, 2006 от zora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CALYPSO^ #12 Отговорено 11 Юли, 2006 Е, щом си от София, какъв е проблема. Идваш на месечната среща в края на месеца или пък при Мачо и все някой ще ти даде да свиеш едно кръгче. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #13 Отговорено 11 Юли, 2006 Няма да те подминат колегите от София сигурен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #14 Отговорено 11 Юли, 2006 1.Добре дошла Разбира се никой няма да те остави така Спомени само на какъв двигател си се спряла 1,5-1,6 със витек без витек и т.н за да се отзове този който кара сивика който би искала. пък ако не можеш да си избереш ела на някоя среща и изпонакарай колите на всички и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #15 Отговорено 11 Юли, 2006 ... Вероятно ще бъде Сивик 94-95 година... <{POST_SNAPBACK}> Имаш ли твоя снимка? Прати ми, плийз и може лично да дойда да ти дам да пробваш моя хеч '95 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #16 Отговорено 11 Юли, 2006 (Редактирано) Аз пък искам да снимам безстрашните изражения на късметлиите Редактирано 11 Юли, 2006 от johnyboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #17 Отговорено 11 Юли, 2006 И аз искам по някое кръгче, обещавам да НЕ карам внимателно и в ниски обороти. Колкото повече хора дадат толкова повече ще се радвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #18 Отговорено 11 Юли, 2006 1. Добре дошла и от мен И второ, сигурен съм, че които и от колегите от София, да ти даде колата си за едно кръкче и с какъвто и двигател да е тя, ще хлътнеш още повече по това митично създание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #19 Отговорено 12 Юли, 2006 Незнам от кога си тук, но месечните сбирки са всяка последна неделя от месеца. а седмичните сбирки са всяка сряда при мачо.... погледни във важните теми има карта.Моят съвет е да пробваш фабрична хонда, не такива като на Жоро ( този малко над мен с турбото на аватара)Просто можеш да си сигурна, че ако дойдеш на среща винаги ще се намери поне 1 да ти даде кръгче. Просто ела да ни видиш.п.с. Добре Дошла, дано ти е приятно тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #20 Отговорено 12 Юли, 2006 Моят съвет е да пробваш фабрична хонда, не такива като на Жоро ( този малко над мен с турбото на аватара) <{POST_SNAPBACK}> опасен си при мене преди кръгчето има поне 2 дена инструктаж иначе недавам незнам колко и е леко крачето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #21 Отговорено 12 Юли, 2006 Благодаря за доброто посрещане Видях картата с мястото на срещата. Малко ми е далече, защото живея в центъра, а и днес имам друга среща, но има вероятност да мога да дойда следващата сряда. За двигателя на хондата - трябва да почета малко, преди да кажа някоя глупост, но искам да е колкото е възможно по-голям и с повече power : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bullet #22 Отговорено 12 Юли, 2006 но искам да е колкото е възможно по-голям и с повече power : ) <{POST_SNAPBACK}> А казват, че размера нямал значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #23 Отговорено 12 Юли, 2006 но искам да е колкото е възможно по-голям и с повече power : ) <{POST_SNAPBACK}> А казват, че размера нямал значение <{POST_SNAPBACK}> Има има Колкото повече, толкова повече! - Мечо Пух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #24 Отговорено 13 Юли, 2006 Има, и аз съм твърдо на това мнение. Сигурен съм че и формата има значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #25 Отговорено 13 Юли, 2006 Добре дошлааз вкарвам zora 2 колела, 4 раници с пълен инвентар за катерене по 25 кг и 1 човек отдясно в хечбекедин луд колега си вкарва цялата drum секция - в багажника деимай вяра хахахах хечбека е прекрасно животно - нали е хонда - аз мойта няма да ти я дам да и направиш кръгче, но ЖЕЛАЕЩИ момчета ще ти пуснат - ела на среща - ако искаш ще те закарам аз - адски ти се кефя връщаш ми усещането за моята нетърпеливост преди 4 години когато всичко осколо 92/95 хеч ме вълнуваше - успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #26 Отговорено 13 Юли, 2006 (Редактирано) Хехех, две колела!! !! Направо не смеех да се надявам, че и това е възможно в хечбек. Супер, още повече се влюбвам в това създание За срещата на форума ще ти пиша на ПМ. Редактирано 13 Юли, 2006 от zora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #27 Отговорено 13 Юли, 2006 Добре дошла аз вкарвам zora 2 колела, 4 раници с пълен инвентар за катерене по 25 кг и 1 човек отдясно в хечбек един луд колега си вкарва цялата drum секция - в багажника де имай вяра хахахах хечбека е прекрасно животно - нали е хонда - аз мойта няма да ти я дам да и направиш кръгче, но ЖЕЛАЕЩИ момчета ще ти пуснат - ела на среща - ако искаш ще те закарам аз - адски ти се кефя връщаш ми усещането за моята нетърпеливост преди 4 години когато всичко осколо 92/95 хеч ме вълнуваше - успех <{POST_SNAPBACK}> Повече такива жени трябва да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #28 Отговорено 13 Юли, 2006 (Редактирано) но искам да е колкото е възможно по-голям и с повече power : )Голямият двигател може да се замени само ...... с по-голям. Редактирано 13 Юли, 2006 от Mark Antoniy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #29 Отговорено 13 Юли, 2006 ... Вероятно ще бъде Сивик 94-95 година... <{POST_SNAPBACK}> Имаш ли твоя снимка? Прати ми, плийз и може лично да дойда да ти дам да пробваш моя хеч '95 <{POST_SNAPBACK}> ....ей ,много услужлив тоз човек..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zenko #30 Отговорено 13 Юли, 2006 Ами може да отско4е6 и до Пловдив и тук сме усложливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #31 Отговорено 13 Юли, 2006 Моят съвет е да пробваш фабрична хонда, не такива като на Жоро ( този малко над мен с турбото на аватара) <{POST_SNAPBACK}> Един доброволец - отговарящ на изискванията в мое лице Мацка, поздрав за избора, само не се качвай на колата на 1net, питай го какво му казах като слязох от нея преди година.... Лелеее, и аз навлязох в спомени, а от миналата година по това време до днес нищо не се е променило. Особено след като две седмици не съм си карал колата... Изпитвам СЪЩАТА тръпка като миналата година... Днес се качих на един раздрънкан shuttle. Усещането на хонда си е усещане на хонда да го..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #32 Отговорено 14 Юли, 2006 Добре дошла и от мен за колелото е верно не съм карал моето от 2 месеца оттогава имам хондата за която питаш с най-малкото моторче д13б2 ама си е бързак когато има нужда бързо мести стрелката на километража НАДЯСНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #33 Отговорено 18 Юли, 2006 Здравейте! Някой ще ходи ли утре на срещата при Мачо, минавайки през центъра? Защото не ми се ходи сама, но бих дошла ако има кой да ме вземе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #34 Отговорено 18 Юли, 2006 Иии, и аз трябва да пробам дали ще събера в хондата моето колело и това на гаджето... стига само съм се возил на кола...А за Мачо... май ще ходя, но най-вероятно ще тръгна от Люлин... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #35 Отговорено 18 Юли, 2006 Леле мале няма кой да доведе жена на среща само на приказки ли ви бива бе п.с. аз съм в бокса засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #36 Отговорено 18 Юли, 2006 (Редактирано) Леле мале няма кой да доведе жена на среща само на приказки ли ви бива бе п.с. аз съм в бокса засега <{POST_SNAPBACK}> Хм, не прочетох цялата тема, мислех, че ще има желаещи и не исках да бъда част от тълпата с навити...сега като се замисля бях готов да взема da6kata от където каже, а за дамата не можем да уредим нищо... е, ако много държи да дойде ще се разходя до центъра, колко му е... Пък и вече съм със сериозно гадже се опитвам да зарежа старата слава И кръгче с 5 генерация мога да предоставя... А с лепенките "хонда фен клуб" какво стана,а? Редактирано 18 Юли, 2006 от -=airman=- Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #37 Отговорено 19 Юли, 2006 Хм, не прочетох цялата тема, мислех, че ще има желаещи и не исках да бъда част от тълпата с навити...Що бе, може да съм грозна и дебела И кръгче с 5 генерация мога да предоставя... <{POST_SNAPBACK}> Довечера на срещата пак ще попитам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #38 Отговорено 20 Юли, 2006 Довечера на срещата пак ще попитам <{POST_SNAPBACK}> Нещо се поуплаши снощи... не попита пак...или гаджето ми ти се е сторила злобна, или аз съм те смутил с присъствието си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zora #39 Отговорено 20 Юли, 2006 Нещо се поуплаши снощи... не попита пак... или гаджето ми ти се е сторила злобна, или аз съм те смутил с присъствието си <{POST_SNAPBACK}> Нещо наистина се притесних и не ми се нахалстваше. 160-те коня ми размътиха мозъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове