Jump to content
ShEfA

Продавам: Кристални стопове

Recommended Posts

Здравейте, колеги.

Продавам кристални стопове за Civic 92-95 EG. Причината е, че идеята ми за визията на колата не включва кристални стопове и вече сложих други.

Стоповете бяха на колата, когато я купих преди няколко години. Първата снимка ги показва един ден след като ги купих - в оригинален вид.

Тъй като не ми харесваха как стоят върху черна кола, ги закарах в тунинг шоп "Девил тунинг" за да ги тонират една идея. Изпълнителят ги е пръснал с един слой, защото му казах, че искам денем да се вижда какво-къде-как свети. Имат нанесен и лак отгоре, така че са лъскави, а не матови. Като ги взех ми казаха, че ако някой ден искам да им върна оригиналния вид, това може да стане като боята се свали с разтворител, така че ако някой ги иска в другия им вид - ставали лесно, но за подробности е хубаво да се посъветвате с човек, който разбира.

Нямат пукнато, чукнато, дернато. Светят и се виждат както през деня, така и през нощта.

Прилагам много снимки, за да им се усети чарът. Всички са на моята кола, тоест става дума за стоповете, които купувате.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Забележки: Не включвам болтчетата за монтаж, защото ги ползвах за да монтирам тези, с които карам в момента, и едната шпилка липсва, но аз така ги карах. Ще трябва да ползвате своите. Също така нямат оплътнение между стопа и колата за външната част, но на вътрешната имат - причината е същата - използвах ги за да монтирам моите, затова ще трябва да ползвате Вашите. Има една-две прашинки, които са се лепнали при нанасянето на боята, но забелязването им е изключително трудно - за справка можете да видите снимките и да опитате да ги намерите.

Цената е 80лв. - причината за ниската цена са забележките отгоре. Същият модел, както разглеждам в момента от уебсайт за продажба на такива нови в България, е 175лв. без доставката.

Намират се в София, така че можем да се разбрем да се видим и да няма оскъпяване за доставка. За другите градове, села и паланки - изпращам с Еконт за сметка на купувача. Цената на доставката ще бъде около 8лв. Толкова ми излезе да ми доставят тези, с които карам в момента.

За връзка: 0883341077, лични съобщения, и скайп: paincoster

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повдигнем малко темата, че хората, които искат да си разкрасят и тунинговат колата да си намерят така желаните стопове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опалаа. Колеги, моля ви като звъннете или ми пишете да ги запазя, след това ако се откажете да ми казвате, моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че има желаещи за бърз тунинг :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нагоре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадени! Честито на колегата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...