vrff 0 #1 Публикувано 25 Септември, 2011 Привет от мен, сдобих се с Хонда 5 ген. d15b2 и колицата е направо брилиянтна, но при подаване на малко по рязко газ се тресе забелязах също че и гасне по надолнище, което ме въведе към мисълта че е ламбда сонда, така че взех лабда сонда на Бош и нещатата даже се влошиха, а пък двигателчето си е перфектно дори само по звук, та въпроса ми, може ли да е от друго ако ли пък не, може самата марката на сондата да не е подходяща.И другото че реших да я кача на компютър на който ще покаже най-вероятно грешката но тва е че не мога да намеря жака, намирам го в нета, но просто не мога да го открия на мястото му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #2 Отговорено 27 Септември, 2011 Честито за колицата и питай по конкретноима тема за 2пиновата букса отстрани жабката, замости я и провери компа за грешки ако има пиши коя, и пробвай да рестартираш компа от бушона 7.5А до акумулатора и следи, дали отново ще натрупа грешки.Ти как реши, че е ламбда, и щом с Боща е по-зле сложи си старата.Успех и дръж форума в течение, че тез д15ки ... много станаха :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове