Vylkov1 2 #1 Публикувано 24 Септември, 2011 сега имам голям проблем с гадната електроника.....след смяна на делкото (единят датчик беше заминал)взех пак от Д16А9 но след известно време ...какт0 си карам и колата изгася ... и до там на другия ден сядам и чат пали...ок ама вчера неможах да я запаля 2 часа и като се прибрах след това разбрах че не отива ток към свещите.,,,,ок смених бубината от старото ми делко .....и след 4000 оборота.....колата забива моцуната.....а сега де .....къде ли е проблема 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx-japanstyle 274 #2 Отговорено 24 Септември, 2011 Аз имах същия проблем след 4000 оборота забиваше и в същото време стрелката на оборотомера полудяваше,оказа се бобината беше спукан корпуса и пръскаше искрата ще ти трябва нова бобина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kawamoto 0 #3 Отговорено 29 Септември, 2011 А дали несам го сложил както трябва нещ0 да бърка с паленето...нз...ред примерно и после някакви грешки да дава ю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове