plsr 6 #1 Публикувано 23 Септември, 2011 Колеги видях една обява за един сивик ако някои знае нещо за него да помага. Скоро може да имам път на там и ще се опитам да мина да я видя. Интересува ме общо взето от към двигател забележките ще се отстранят. http://www.mobile.bg/11314031163870042 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h3ll1 1 #2 Отговорено 23 Септември, 2011 Ти какво очакваш да ти каже някой за гробница за хиляда лева? Прасе в торба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 23 Септември, 2011 И аз я видях обявата обаче не ти ли се струва малко странно колко много работи са сменени по колата? Ако имаш желание нищо не ти пречи да погледнеш за какво става въпрос!Обаче аз мисля че не си заслужава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #4 Отговорено 23 Септември, 2011 Няма смисъл да даваш пари за тази гробница, макар и 1000 лева да струва. Замисли се колко пари ще дадеш, да заприлича на автомобил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове