Jump to content
Guest Zaeka

Вибрирам

Recommended Posts

Guest Zaeka

Хора с автоматик съм и когата дажам газ над 100км/ч почва да се тресе предницата.Това става само кат ускорявам,ина4е кат пусна по енерция не тресе!Някои ако знае не6то по въпроса да свирка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01
Отговорено (Редактирано)

Хора с автоматик съм и когата дажам газ над 100км/ч почва да се тресе предницата.Това става само кат ускорявам,ина4е кат пусна по енерция не тресе!

Някои ако знае не6то по въпроса да свирка!

<{POST_SNAPBACK}>

При мен е същото но аз съм с нормална скоростна кутия и аз не мога да разбера от какво е смених гумите с чисто нови изправих джантите, огледах цялата предница на канал но така и не намерих досега причината за това. Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

а случайно като натиснете спирачка и върнете газта от същата висока скорост да започва да ви сее?т.е. да започва да се носи в неопределена посока...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Хора с автоматик съм и когата дажам газ над 100км/ч почва да се тресе предницата.Това става само кат ускорявам,ина4е кат пусна по енерция не тресе!

<{POST_SNAPBACK}>

При мен е същото но аз съм с нормална скоростна кутия и аз не мога да разбера от какво е смених гумите с чисто нови изправих джантите, огледах цялата предница на канал но така и не намерих досега причината за това.

<{POST_SNAPBACK}>

Като я сложиш на канала по-добре вземи една щанга и с нея огледай по-внимателно като освен предницата прегледай и задницата. :) Може да са тампони на мост, втулки, биелетки и ей такива дреболийки. Ако всичко там е наред и джантите са прави и теста на амортисьорите е ок, един реглаж на предница и положението е овладяно. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Вътрешно каре,казвам аз и маи ще позная.Трудно се диагностицира но симтомите са точно горе описаните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01
Отговорено (Редактирано)

Като я сложиш на канала по-добре вземи една щанга и с нея огледай по-внимателно като освен предницата прегледай и задницата. ;) Може да са тампони на мост, втулки, биелетки и ей такива дреболийки. Ако всичко там е наред и джантите са прави и теста на амортисьорите е ок, един реглаж на предница и положението е овладяно. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Единственото възможно е предположението на колегата Hronos защото задното окачване и каквото си помислите отзад е ново така поне е при мен като го проверя това каре ще пиша специялно резултата и каква е цената на това вътрешно каре и къде може да се купи на нормална цена оригинално ако някой можже да каже да го направи моля ;););)

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Най вероятно наистина е кареНо има вариант да е и лагер!Тресенето сигурно ли е че идва отпред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Zaeka

Дам,при мене е отбред и 4ат пат се 4ува едно изтропване нз от кво!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Дам,при мене е отбред и 4ат пат се 4ува едно изтропване нз от кво!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ако можеш вдигни колата на два крика запали я и включи на скорост засили гумите и изключи от скорост и се заслушай дали се чува лагер! И ако няма щумове тогава най вероятно си за каре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobsyn
Отговорено (Редактирано)

<{POST_SNAPBACK}>

При мен има6е подобен проблем о6те при закупуването на возилото => отидох на вулканизатор, изправиха ми предните джанти и от тогава нямам проблеми при тези скорости, и колата спира по-стабилно <преди леко подска4а6е като 4е ли> Редактирано от Dobsyn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...