Guest dragon3 #1 Публикувано 8 Юли, 2006 (Редактирано) Здравейте!И аз горя от желание да сменя колата с HONDA /м/у другото от японска кола не съм слизал/.Чета тука из форума за издънки/не са дадени конкретно/ на автоджамбази от Враца/не искам никого да обиждам/.Това общо впечатление ли е или са самостоятелни прояви!?Защото и във Варна ги има доста.Смятам да ходя там за една Honda и не знам какво да правя- не им знам автокъщите ,нито пък сервизи за проверка евентуално.дайте моля съвети или впечатления!Благодаря предварително! Редактирано 8 Юли, 2006 от dragon3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass #2 Отговорено 8 Юли, 2006 Здравейте! И аз горя от желание да сменя колата с HONDA /м/у другото от японска кола не съм слизал/. Чета тука из форума за издънки/не са дадени конкретно/ на автоджамбази от Враца/не искам никого да обиждам/.Това общо впечатление ли е или са самостоятелни прояви!?Защото и във Варна ги има доста. Смятам да ходя там за една Honda и не знам какво да правя- не им знам автокъщите ,нито пък сервизи за проверка евентуално. дайте моля съвети или впечатления!Благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}>не обиждам никого от враца но от там хонда не взимай,моята е от там,но сажелявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #3 Отговорено 9 Юли, 2006 Вярно е още я стягам . Тия са се специализирали в измамите . И си има развъдник за инвалиди . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #4 Отговорено 9 Юли, 2006 от човек я взех ама все тая те половината с тва се занимават имаш л.с. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #5 Отговорено 9 Юли, 2006 Колега през Враца и Монтана минавам само по околовръсното (но и там е кошмарно преживяването) .Там е голям глад, и хората са се специализирали в измамите. Купуват от вън, САМО боклуци, смятат си само транспорта и след това продават на по ниски цени, без нищо да пипат по тях (но дори и да пипнат, то пък за нищо не става ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mitos #6 Отговорено 9 Юли, 2006 Колега,аз те съветвам добре да гледаш преди да купуваш просто съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hondichka d14a2 #7 Отговорено 9 Юли, 2006 (Редактирано) На всичкото отгоре много от тях се правят на софиянци, и като се обадиш за някоя кола, "уж" в София и изведнаж се оказва във Враца.П>С> аз докато си търсех колица попаднах на 5-6 подобни обяви.Незнам това дали е практика и в други градове, - колата от враца а продавача от някъде другаде из Б-я Редактирано 9 Юли, 2006 от Hondichka d14a2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #8 Отговорено 9 Юли, 2006 Има и добри Хонди във Враца. Преди да си взема моята(6-та англ.), точно от там си намерих перфектна 5-та генерация, само че беше инвалидна, а аз не съм навит да не е на мое име колата. А знам че е перфектна, понеже познат от Враца я взе за проверка за няколко часа. Само не можах да намеря номера на пича, знам че се занимава само с Хонди... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #9 Отговорено 10 Юли, 2006 На всичкото отгоре много от тях се правят на софиянци, и като се обадиш за някоя кола, "уж" в София и изведнаж се оказва във Враца. П>С> аз докато си търсех колица попаднах на 5-6 подобни обяви. Незнам това дали е практика и в други градове, - колата от враца а продавача от някъде другаде из Б-я <{POST_SNAPBACK}> И на мен ми се случи - голяма простотия. Като ще е във Враци - пиши че е там. И без това като се обади някой пак си му казват, че е там колата ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vex #10 Отговорено 11 Юли, 2006 моята я взех точно от Враца.гледам обява: София, хонда 1996 5G (в приказка се оказа че е края на 1995) 1.5обаждам се - Враца. Нямах възможност да взема някои познат които да разбира от коли, а аз млад шофьор от коли не разбира. отивам, гледам много ми хареса. запазена (и добре измита и лъсната) с лети джанти. викам си "точно това търся!" ...в последствие вече като си я взех, като запонах да чета това онова.. се оказа 1.3 после разбрах и че няма и ABS но всичко останало си е наред като цяло. на Омбре му хареса, добра е. можех да я препродам, но реших да си я запазя. мисля че съм случил въпреки всичко на добра кола. малко се набутах сигурно с кинтите.. но да ми е за урок.та като гледате, проверяваите всичко като данни най малкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kosio #11 Отговорено 11 Юли, 2006 На всичкото отгоре много от тях се правят на софиянци, и като се обадиш за някоя кола, "уж" в София и изведнаж се оказва във Враца. П>С> аз докато си търсех колица попаднах на 5-6 подобни обяви. Незнам това дали е практика и в други градове, - колата от враца а продавача от някъде другаде из Б-я <{POST_SNAPBACK}> и аз вече на няколко пъти го чувам тва... тегава история Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #12 Отговорено 12 Юли, 2006 Трябва задължително да се гледа номера на двигателя. Аз докато обикалях автокъщите из Варна, на табелките за продажба на малкото Хонди, които видях пишеше съвсем различно от това което наистина беше. Добре, че бях се подготвил предварително. Правилото е просто за Б или Д сериите - първите три цифри от номера на двигателя са типа му. Например D15=1500 и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest triegger #13 Отговорено 12 Юли, 2006 Не е задължително всички от враца да са мушета но в повечето случаи са за съжеление.Моя седан го купих от там но не от търговец на коли а от човек фен на хонда и той си купил акорд та сивика му беше излишен.Като цяло съм доволен от колата само че е внос от австрия и са и тръгнали ръждите .Между другото много от търговците представятD13B2 за 1,4 това съм го срещал многократно и в софия.Поправете ме ако греша но на 5 ген. няма серийно 1,4 мотори и е не е лошо да се знае за да няма бъдещи спекулации.Най елементарна разлика филтара на 1,3 е с тавичка на карборатора /подобна на познатите ни руски возила/ а 1,5 е с гумен маркуч до филтъра който е зад десния фар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #14 Отговорено 12 Юли, 2006 Не е задължително всички от враца да са мушета но в повечето случаи са за съжеление.Моя седан го купих от там но не от търговец на коли а от човек фен на хонда и той си купил акорд та сивика му беше излишен.Като цяло съм доволен от колата само че е внос от австрия и са и тръгнали ръждите .Между другото много от търговците представятD13B2 за 1,4 това съм го срещал многократно и в софия.Поправете ме ако греша но на 5 ген. няма серийно 1,4 мотори и е не е лошо да се знае за да няма бъдещи спекулации.Най елементарна разлика филтара на 1,3 е с тавичка на карборатора /подобна на познатите ни руски возила/ а 1,5 е с гумен маркуч до филтъра който е зад десния фар <{POST_SNAPBACK}> Прав си, 5 ген. няма 1.4 а има 1.3, който е 75 коня. 1.4 има в 6-та ген. - 75 и 90 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chocho #15 Отговорено 12 Юли, 2006 Здравейте на всички.От близо месец се шматкам из този форум и се се каня да се регна но се не се решавах.Докато един от вас не пусна тази тема която ме заинтригува много защото вече близо месец си търся кола и се ненамирам нищо интересно.Или пък такмо намеря то се оказва от Враца а пък нямам голямо желание да е от там защото сам чувал доста разкази за колите от там.Е кажете ми ако може от каде човек може да си купи една хубава ХОНДА без тя да е от Враца.Сички хубави Ходички в Мобилето са от там.А вече със секи изминал ден се надъхвам се повече и повече.Чакам 4е да мога и аз да изпитам това чуство за което приказвате секи ден но да знам че е моето а не на някои познат.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЕГА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Piti #16 Отговорено 12 Юли, 2006 Здравейте на всички.От близо месец се шматкам из този форум и се се каня да се регна но се не се решавах.Докато един от вас не пусна тази тема която ме заинтригува много защото вече близо месец си търся кола и се ненамирам нищо интересно.Или пък такмо намеря то се оказва от Враца а пък нямам голямо желание да е от там защото сам чувал доста разкази за колите от там.Е кажете ми ако може от каде човек може да си купи една хубава ХОНДА без тя да е от Враца.Сички хубави Ходички в Мобилето са от там.А вече със секи изминал ден се надъхвам се повече и повече.Чакам 4е да мога и аз да изпитам това чуство за което приказвате секи ден но да знам че е моето а не на някои познат.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЕГА <{POST_SNAPBACK}> Вярно е, че нашето село има лоша слава, и то точно заради некоректните "търговци". И те не са малко. Мамят за състояние, за години и т.н...В цялото стадо автоджамбази обаче се намират и такива, на които можеш да се довериш и да намериш това, което търсиш... Лошото е, че в повечето случай, когато някой се "опари" новината се разпостранява ала минут, докато доволният купувач сяда, кара, но малко хора разбират, че той е останал доволен от инвестицията си.А и да си кажем (без да обиждам някого) - ако обектът на бъдеща покупка се прегледа обстойно, вероятността да останеш "прее*ан е с една идея по-малка... Нашият Сивик го взехме именно от тук и съм предоволен (съвсем скоро ще ви го покажа и на снимки). Внос от Италия, перфектна ходова част, няма грам ръжда, с климатик и прочее екстри... Иначе казано - да бях търсил точно такова "жабе", нямаше да намеря никъде... Джакпот! Та, колега chocho, ако желаеш, дай ми линкове към въпросните хонди, които си харесал и са от нашето село, пък аз бих могъл да те ориентирам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chocho #17 Отговорено 12 Юли, 2006 Колега Piti мерси за отговора който даваш с удоволствие ще ти покажа няколко коли на които сам се спрял пак дано някоя от тях да я бива защото вече наистина взе да ми писва от това търсене:ето и линковете : Honda Civic ;civic;civicА и ако ти имаш някакво предложение за някоя друга няма да откажа някое Инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass #18 Отговорено 12 Юли, 2006 На всичкото отгоре много от тях се правят на софиянци, и като се обадиш за някоя кола, "уж" в София и изведнаж се оказва във Враца. П>С> аз докато си търсех колица попаднах на 5-6 подобни обяви. Незнам това дали е практика и в други градове, - колата от враца а продавача от някъде другаде из Б-я <{POST_SNAPBACK}> и аз вече на няколко пъти го чувам тва... тегава история <{POST_SNAPBACK}> при мене същата работа приятели,големи мошеници-отиваш за 1.5 излиза1.3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #19 Отговорено 13 Юли, 2006 Вярно е, че нашето село има лоша слава, и то точно заради некоректните "търговци". И те не са малко. Мамят за състояние, за години и т.н...В цялото стадо автоджамбази обаче се намират и такива, на които можеш да се довериш и да намериш това, което търсиш... Лошото е, че в повечето случай, когато някой се "опари" новината се разпостранява ала минут, докато доволният купувач сяда, кара, но малко хора разбират, че той е останал доволен от инвестицията си. А и да си кажем (без да обиждам някого) - ако обектът на бъдеща покупка се прегледа обстойно, вероятността да останеш "прее*ан е с една идея по-малка... Нашият Сивик го взехме именно от тук и съм предоволен (съвсем скоро ще ви го покажа и на снимки). Внос от Италия, перфектна ходова част, няма грам ръжда, с климатик и прочее екстри... Иначе казано - да бях търсил точно такова "жабе", нямаше да намеря никъде... Джакпот! Та, колега chocho, ако желаеш, дай ми линкове към въпросните хонди, които си харесал и са от нашето село, пък аз бих могъл да те ориентирам... <{POST_SNAPBACK}> Пити, много си прав колега!Даже можеш да се опиташ да помогнеш на хората тук със съвети кой евентуално е свестен продавач. То е ясно че има и читави продавачи, ама ние дето сме на чука си път от вас, как да знаем кои е свестен и кой - мизерник. Неприятното е че много хора просто не разбират достатъчно от хонди че да си я огледат добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JoePass #20 Отговорено 13 Юли, 2006 Те и тея в Дупница са големи измамници, ама там поне не се опитват да те излъжат за годината и кубатурата. Те просто имат 20000 човека които купуват коли от Италия, даже има площад Дупница в Милано, и тука ги разтоварват тънко. Който уцели, уцели. Тея от Горубляне си4ките им коли са от Дупница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragon3 #21 Отговорено 13 Юли, 2006 ебаси, тъкмо се отказах от враца, а сега и тема за дупница ли да пускам!?тъкмо за там се засилих.или май най-добре тема за нашта мила джамбазлииска татковина.айде, стигапоредното разочарование падна ми пердето и ще си карам старото митсубиши моля, закривайте темата,че както е тръгнало по добре да стягам куфара за навън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #22 Отговорено 14 Юли, 2006 Елате във Варна да видите лудите 1.4-5г. . И спорят... Какво ли разбирам аз от коли! А наистина има пичове от Враца, които си разбират от колите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Piti #23 Отговорено 14 Юли, 2006 Пити, много си прав колега! Даже можеш да се опиташ да помогнеш на хората тук със съвети кой евентуално е свестен продавач. То е ясно че има и читави продавачи, ама ние дето сме на чука си път от вас, как да знаем кои е свестен и кой - мизерник. Неприятното е че много хора просто не разбират достатъчно от хонди че да си я огледат добре. <{POST_SNAPBACK}> Ще опитвам... доколкото е възможно... нали затова сме тук Това е, че покупката на кола на старо е като "котка в чувал" - знаеш, че вътре има котка, ама не знаеш какъв "гявол" ще излезе ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове