Jump to content
Guest REDPOWER

До колегите от Варна

Recommended Posts

Guest REDPOWER

Колеги силно ме интересува един Сивик във вашия град.Става въпрос за Сивик 5-та ген. Д15Б2 червен целия налепен с японски яроглифи,някой знае ли нещо за въпросната кола,че ми вкарват оферта за бартер и се чудя.А за всички останали които могат да помогнат колата я има в мобилето на цена 5400лв.Благодаря предварително на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

колата беше моя продадох я на момчето преди 6 месеца много добре подаржана перфекна ходова час всичко бях сменил отдолу кара се само с кастрол гтх , тунинга е правен вав софия при вили дизайн джантите сам ги купувал чисто нови от магазина,за мотора гарантирам перфектен мерена му е компресия абе всичко е ток,колата е на газ също сложено от мен много добре варви и гори много малкоАко те интересува още нещо питай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

колата беше моя продадох я на момчето преди 6 месеца много добре подаржана перфекна ходова час всичко бях сменил отдолу кара се само с кастрол гтх , тунинга е правен вав софия при вили дизайн джантите сам ги купувал чисто нови от магазина,за мотора гарантирам перфектен мерена му е компресия абе всичко е ток,колата е на газ също сложено от мен много добре варви и гори много малко

Ако те интересува още нещо питай

<{POST_SNAPBACK}>

Ще съм ти благодарен за всякаква информация за колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

иамш ЛС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GTI_16v

колата беше моя продадох я на момчето преди 6 месеца много добре подаржана перфекна ходова час всичко бях сменил отдолу кара се само с кастрол гтх , тунинга е правен вав софия при вили дизайн джантите сам ги купувал чисто нови от магазина,за мотора гарантирам перфектен мерена му е компресия абе всичко е ток,колата е на газ също сложено от мен много добре варви и гори много малко

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

знам за коя хонда говориш да ти кажа изобщо не изглежда както на снимките в мобилето... в момента има удар отзад, задната броня е нацпена , ламарината над калника е нагуната според мен е страничен удар след рацерско изпълнение (ръчна -> стълб)

очаквай отговор че мацката му била ритнала колата

;)

и туй само външно не се знай какви са невидимите последствия казвам ти щото и аз ходих да я гледам за бартер...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

По 6аси колата е 92-а,инвалидна (дано не е някой мангал от Дупница или Кюстендил) удар има и отпред капака е китоносец. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

знам за коя хонда говориш да ти кажа изобщо не изглежда както на снимките в мобилето... в момента има удар отзад, задната броня е нацпена , ламарината над калника е нагуната според мен е страничен удар след рацерско изпълнение (ръчна -> стълб)

очаквай отговор че мацката му била ритнала колата

;)

и туй само външно не се знай какви са невидимите последствия казвам ти щото и аз ходих да я гледам за бартер...

<{POST_SNAPBACK}>

А ти като я гледа как ти се стори на ходова част и мотор,защото ламарината не е чак болка за умиране ще мине през боята цялата.А и казали ти нещо за инвалида как седи въпроса.А и ще съм ти благодарен ако споделиш какво още си видял.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

наистина колата има забележки но за мотора гарантирам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

наистина колата има забележки но за мотора гарантирам

<{POST_SNAPBACK}>

А аз 6тях да ходя да я гледам там и 6тях да си изям таш.ците от яд 4е съм отишъл до там за разходката, ако е същата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass

Пи4ове съвет ми тряаа искам да си взема 5та г. ама ве4е 3 месец не мога да си намеря???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...