Guest Manolov #1 Публикувано 8 Юли, 2006 (Редактирано) Не намерих във вашия форум такава тема,а обещах на един от модераторите ви да си помагаме .В тази тема може да слагате интересни снимки,аз ще съм първи ето защо голфовете са по-добри няма сивик лимозина Редактирано 8 Юли, 2006 от Manolov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 8 Юли, 2006 Извинявай , ама сега кво ??? всички интересни и безинтересни снимки от tuning.bg форума ще се изсипят тука ли ??? според мен такава тема ние си имаме , но не е само за снимки - отиди в раздел ОфТопик и темата е Бисери там като искаш поствай снимки Не знам какво ще кажат модераторите , но аз така си мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #3 Отговорено 8 Юли, 2006 Не знам какво ще кажат модераторите , но аз така си мисля ....подкрепям..! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #4 Отговорено 8 Юли, 2006 Да определено си имаме и една много интересна тема която се нарича:"КОЙ КВО' КАРА + СНИМКА" - там със сигурност има много яки и красиви неща за гледане,дале4 по разли4ни от горепосо4еното което бих определил като .......ще се сдържа 4е полсе току виж пак от др.форуми ни нападнат и с...ат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Manolov #5 Отговорено 8 Юли, 2006 Снимката не е от тунинг.бг,а от снимка.бг,а и тук няма да се слагат само снимки на коли,макар че има доста интересни и сега ще ви покажа още една която гарантирано я няма в друг форум защото е мое произведение от една от разходките ми до карандила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #6 Отговорено 8 Юли, 2006 Липсва само надпис GSI и ще заприлича на OPEL Айде ходи да се_еш по други форуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #7 Отговорено 8 Юли, 2006 Снимката не е от тунинг.бг,а от снимка.бг,а и тук няма да се слагат само снимки на коли,макар че има доста интересни и сега ще ви покажа още една която гарантирано я няма в друг форум защото е мое произведение от една от разходките ми до карандила <{POST_SNAPBACK}> Просто ги слагай в Офтопик/тема Бисери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #8 Отговорено 8 Юли, 2006 Не мога да разбера защо човека като е решил да пусне нещо различно и сички го напсуваха или дадоха коментари които са напълно извън темата.Нито е за: БисериНито е за: Кой какво кара...Нито пък: прави нещо лошо или неприлично..ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЯ СЕКТАНТСТВА. КАТО НЕ ВИ КЕФИ ТЕМАТА НЕ Я ГЛЕДАЙТЕЕдинствено мога да кажа: заглавието е прекалено обширно и ако всеки вкара по 2-3 снимки ще стане 100 страници за няколко дена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #9 Отговорено 8 Юли, 2006 Съжалявам, но тук грешиш.. има сивик лимозина, и съм го гледал тук някаде постнат във форума! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #10 Отговорено 8 Юли, 2006 Не мога да разбера защо човека като е решил да пусне нещо различно и сички го напсуваха или дадоха коментари които са напълно извън темата. Нито е за: Бисери Нито е за: Кой какво кара... Нито пък: прави нещо лошо или неприлично.. ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЯ СЕКТАНТСТВА. КАТО НЕ ВИ КЕФИ ТЕМАТА НЕ Я ГЛЕДАЙТЕ Единствено мога да кажа: заглавието е прекалено обширно и ако всеки вкара по 2-3 снимки ще стане 100 страници за няколко дена... <{POST_SNAPBACK}> ....а какво общо има с Хонда и Общи дискусии.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #11 Отговорено 8 Юли, 2006 Не мога да разбера защо човека като е решил да пусне нещо различно и сички го напсуваха или дадоха коментари които са напълно извън темата. Нито е за: Бисери Нито е за: Кой какво кара... Нито пък: прави нещо лошо или неприлично.. ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЯ СЕКТАНТСТВА. КАТО НЕ ВИ КЕФИ ТЕМАТА НЕ Я ГЛЕДАЙТЕ Единствено мога да кажа: заглавието е прекалено обширно и ако всеки вкара по 2-3 снимки ще стане 100 страници за няколко дена... <{POST_SNAPBACK}> Нищо лично и на мен не ми харесва, че го нареждат хората, но определено темата е Офтопик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #12 Отговорено 8 Юли, 2006 За "Общи Дискусий" наистина малко не става, но тогава отговорите трябваше да са: "Да се премести в Оff Topic" и вичко си идва на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #13 Отговорено 8 Юли, 2006 (Редактирано) ами просто някой ,който може ,да я премести и толкова ... ако на хората не им харесва тя темата ще си замине надолу за нула време П.П. Мразя голФ Редактирано 8 Юли, 2006 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #14 Отговорено 8 Юли, 2006 то стана само коментар, без снимки, ама ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #15 Отговорено 8 Юли, 2006 Снимката не е от тунинг.бг,а от снимка.бг,а и тук няма да се слагат само снимки на коли,макар че има доста интересни и сега ще ви покажа още една която гарантирано я няма в друг форум защото е мое произведение от една от разходките ми до карандила <{POST_SNAPBACK}> Тоя пич живее до нас Изрод е,тоя Космич се лъска през ден..!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #16 Отговорено 9 Юли, 2006 аз не виждам нищо лошо да се постват други снимки освен на нашите любими коли колкото до омразата на колегата към марката голф а и към други марки (аз не оважавам опел и форд) трябва ли да се мразим или да се оважаваме .предполагам ако закъсаш на пътя (да не дава господ никому такава зла участ)и ти спре голфаджия да ти помага ти сигурно ще откажеш помоща му нали колкото до темата наистина като не ви харесва не я чететемир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #17 Отговорено 9 Юли, 2006 айде местете темата .... и черпя един трабант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #18 Отговорено 10 Юли, 2006 Баси, тя трабантиерата била Варненска бе;)!Нека бъде ентусиазъм, евала! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #19 Отговорено 10 Юли, 2006 Колега, познаваш ли го човека с този трабант ? Не съм много сигурен но си мисля че е правен (или поне започнат)във Видин.Иначе е много ефектен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #20 Отговорено 10 Юли, 2006 Колега, познаваш ли го човека с този трабант ? Не съм много сигурен но си мисля че е правен (или поне започнат)във Видин. Иначе е много ефектен <{POST_SNAPBACK}> ...а ти...що си траеш...за "дел солото"...ам...я каса бира веднага !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #21 Отговорено 10 Юли, 2006 (Редактирано) снимките от трабантата са ми дадени от един видинчанин , така че може и да е видинска ,регистрирана във варна . а иначе човека не го познавам ,просто колата кефи Редактирано 10 Юли, 2006 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #22 Отговорено 10 Юли, 2006 Може дазапочна, да се возя на такси, така като гледам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #23 Отговорено 10 Юли, 2006 Колега, познаваш ли го човека с този трабант ? Не съм много сигурен но си мисля че е правен (или поне започнат)във Видин. Иначе е много ефектен <{POST_SNAPBACK}> ...а ти...що си траеш...за "дел солото"...ам...я каса бира веднага !! <{POST_SNAPBACK}> АХА ИЗЛОВИХТЕ ЛИ ГО ВЕчЕ?ОТКАКТО Я КУПИ НЕ Е ПИСАЛ В ФОРУМА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikonti #24 Отговорено 14 Юли, 2006 Ami az veche pocherpih kolegite ot Vidin, absoliutno vsichkite me uvajiha za koeto sym im mnogo blagodaren. Zapovqdai vyv Vidin i shte ima i 2 kasi bira specialno za tebP.S. izvinqvam se za maimunicata na koqto pisha, no v momenta sym na Slynchev Brqg i polzvam PC koeto e na LINUX i ne e nikak lesno Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #25 Отговорено 14 Юли, 2006 Ami az veche pocherpih kolegite ot Vidin, absoliutno vsichkite me uvajiha za koeto sym im mnogo blagodaren. Zapovqdai vyv Vidin i shte ima i 2 kasi bira specialno za teb P.S. izvinqvam se za maimunicata na koqto pisha, no v momenta sym na Slynchev Brqg i polzvam PC koeto e na LINUX i ne e nikak lesno <{POST_SNAPBACK}> Това не те оправдава въобще пак имаме повод да се по4ерпиме и пак - няма да казвам защо ама ти с влака ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #26 Отговорено 16 Юли, 2006 Онзи ден минах през Варна и го видях тоз прекрасен трабант спрян пред ОМъВъ-то! Добре си е поиграл човека, поогледах го, и изглежда че май от стиропор /май така се пишеше/ го е правил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ASRACING #27 Отговорено 16 Юли, 2006 Никой ли не познава собственика на този Трабант ? Дайте някакво инфо, къде е правен , че имам излишен В16 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #28 Отговорено 16 Юли, 2006 Трабантелата даже чух била с двигател от Фалве 1.3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lud fen #29 Отговорено 9 Ноември, 2006 тунинг по руски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest skotie #30 Отговорено 9 Ноември, 2006 трабито е много добро! И аз колкото пъти ходих към Варна тази година все на ОМВ-то на бул. Варненчик го виждах. Сигурно е на някое от момчетата, които работят там. Eто и от мене едно траби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #31 Отговорено 9 Ноември, 2006 http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php...&highlight= вижте тоя фиат пълни ми душата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове