Guest edikoisi #1 Публикувано 7 Юли, 2006 http://dnes.dir.bg/2006/07/05/news383332.html както винаги всикчи са невинни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 7 Юли, 2006 http://dnes.dir.bg/2006/07/05/news383332.html както винаги всикчи са невинни <{POST_SNAPBACK}> Е виж колко бързо са реагирали. Още докато е умрял човек и веднага са изпратили хора да запълнят дупката И никой няма да влезе в затвора, това само тук го има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #3 Отговорено 7 Юли, 2006 (Редактирано) просто не ми се коментира, а ми се Редактирано 7 Юли, 2006 от dj_mi6o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #4 Отговорено 7 Юли, 2006 еее спокойно ... нали си плащаме винетките ... а за човека , ми е много кофти олигофрени ни управляват .. президента ни кара голф ,а иначе е един приятен човек ... аз оставам тука каквото и да стане ,националист съм си , ама това си е гадно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #5 Отговорено 7 Юли, 2006 То и аз понеже съм националист накрая ще забегна нанякъде, че да не гледам упадъка ни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #6 Отговорено 7 Юли, 2006 всичко ще бъде наред един ден просто няма да има кой и с какво да влиза в дупките.....поскоро от колко да ги оправят преди 2 седмици си бях в БГ и единственото хубаво нещо което там е останало са хората макар и малко свясни те за незаменими запознах се с малко членове на клуба специални благодарности на Дилян че ми саживи колата...но от моя гледна точна с всяка изминала година става по лошо и по скъпо никаква промяна към подобро не видях дори и малка....но да си БЪЛГАРИН и да си горд с това не означава че трябва да живея там просто неискам поне за сега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest S2K #7 Отговорено 7 Юли, 2006 Това е жалко. Но по-жалкото е това , което прочетох днес за същия случай , но не помня точно източника. Та направили разследване и познайте, кой е виновен?! Виновен бил водачът, защото се е движел с несъобразена скорост. Загинилият е бил единствения циганин в селото , който работел законно като строител и не бил на помощи , като останалата част от ромската общност в селото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #8 Отговорено 7 Юли, 2006 Винаги е така..... винаги ние водачите сме виновни за това което става по улиците, ама ако не бяха тия дупки от които да се мъчим да избягаме, нямаше да има толкова хора, които не са успели да стигнат до там, за кадето са трагнали. И аз сам националист и много си обичам даржавата ама на моменти просто..... гледам, поне аз да не вредя на никого и си карам напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове