Guest Didko #1 Публикувано 6 Юли, 2006 Чудех се дали да пусна тук темата или в Спорт раздела, ама както и да е. Някой от вас ще ходи ли? Защото аз имам голямото желание и не само желанието, ами и мога да взема 1 човек за комапния например Ако се съберем повече хора - дайте предложение дали да спим някъде из балкана или да се връщаме до София. Дайте предложения и кои етапи да гледаме де Cheers! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 7 Юли, 2006 Чудех се дали да пусна тук темата или в Спорт раздела, ама както и да е. Някой от вас ще ходи ли? Защото аз имам голямото желание и не само желанието, ами и мога да взема 1 човек за комапния например Ако се съберем повече хора - дайте предложение дали да спим някъде из балкана или да се връщаме до София. Дайте предложения и кои етапи да гледаме де Cheers! <{POST_SNAPBACK}> Къде е това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #3 Отговорено 7 Юли, 2006 Ейтука! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 8 Юли, 2006 Това място познато ли ви е? Ето ги нашите в действие! И това се случва И пак ХОНДА в действие Да стискаме палци утре и дано група N3 е наша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 8 Юли, 2006 Aaaaa....батенцеее....завиждам ти ...аз не можах да се класирам...! Викаш Хондаците бегат.. ...ам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kmm #6 Отговорено 10 Юли, 2006 Това място познато ли ви е? <{POST_SNAPBACK}> да..., много... като гледам, сме тъпкали едни и същи храстчета... жалко, че не се познаваме и агитката ви беше много яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ckb #7 Отговорено 11 Юли, 2006 ето малко снимки и от мен rally Bulgaria Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 11 Юли, 2006 ето малко снимки и от мен rally Bulgaria <{POST_SNAPBACK}> Я! Още един, дето е бил на Белмекен Абе защо не се обаждате? Не ми ли видяхте тениската Honda Fen Club?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ckb #9 Отговорено 12 Юли, 2006 честно казано не те видях, а и аз бях на стената на язовира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове