Jump to content

Recommended Posts

Guest ZnipeR

въпроса е дали с P28 obd1 управлявал досега H23 ще ми управлява H22 dohc vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

p28/p30 е перфектното ECU за H22/H23 ще ти свърши перфектна работасамо че ако ползваш горивна таблица на p28 окято е за h23 няма да стане на H22 заштото H23 е с 240cc инжектори а H22 е с 340cc или 360cc нещо такова и ще трябва да си го мапнеш с hondata която имаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

p28/p30 е перфектното ECU за H22/H23 ще ти свърши перфектна работа

само че ако ползваш горивна таблица на p28 окято е за h23 няма да стане на H22 заштото H23 е с 240cc инжектори а H22 е с 340cc или 360cc нещо такова и ще трябва да си го мапнеш с hondata която имаш

<{POST_SNAPBACK}>

да програмата ще я налея имам и инжектори 370 кубика управлението на втека ме интересуваше, също и как пасва P28 към буксата на д15 д16 знам че трябва да пусна още ~10 жици но същите ли са куплунзите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не, различни са и то доста.Аз бих ти препоръчал 3 варианта:1. купуваш ОБД0->ОБД1 конвертор и си ползваш сегашната инсталациа. Лошото е че според мен ще трябва да сменяш и доста куплунзи около двигателя2. да си намериш ОБД1 инсталация3. като 1 но да ползваш друго ЕЦУ... ПМ6/ПМ7/ПП4/ПП5 но тук проблема е че п28 се потдържа по-добре и имаш повече гъзарийки с които да си играеш. Иначе в краен случай мога да ти преправя ОБД0 кода да работи до по-високи обороти.моето виждане е че с п28 и обд1 инсталация ще ти е най-лесно.Успех с животното :( и свиркай ако трябва помощ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

моето виждане е че с п28 и обд1 инсталация ще ти е най-лесно.

Успех с животното :) и свиркай ако трябва помощ.

<{POST_SNAPBACK}>

:P:( най-безболезнената транспалнтация

хххммммм да използвам момента ако мога да получа компетентно мнение за следното:

п28 с горивна таблица за д16 - как ли, или въобще ще работи ли на д15?

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

мерси Емо като стигна до жиците май ще те вземам в Пловдив да вързваме ако може де, OBD1 инсталация на кои хонди се срещатгоривна таблица за д16 съм пробвал на д15 но пълна инжекция държи се перфектно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

не го мисли за таблиците Мишо, най много да е мааалко богатичко при теб заради тънките тръби на икономичния втек, но ще го пренастроиш :angry: а и няма да е болка за умиране.Зарко, свържи се с Даркоси, той е по-наясно от мен. Аз мисля че няма да има особено значение, но ще е най-добре да си е инсталация от Н22/23 щото ще ти остане само втек-а да пуснеш... и то евентуално.п.с. Ако всичко се развие добре към края на юли може да съм при вас да се забавлявам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

не го мисли за таблиците Мишо, най много да е мааалко богатичко при теб заради тънките тръби на икономичния втек, но ще го пренастроиш ;) а и няма да е болка за умиране.

<{POST_SNAPBACK}>

Мирише тежко на бенз отзад и ремус4ето е бая черничко (не омаслено),

май сместа ми е мн.богата, ма то и ш..а ламбда ме бърка, та 4уда се дали да не я изкуба ве4е!? ;)..... или ще търся още как мога да я изклю4а 4рез втория процесор!?

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

абе намери една п28-ца или п30-ка и я махай тая дивотия ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

абе намери една п28-ца или п30-ка и я махай тая дивотия ;)

<{POST_SNAPBACK}>

абе нали требва първо да си с4упа главата и после ....

ние българите сме свикнали да ни е трудно ;)

търса емо,търса,не съм се отказал от P28 ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...